• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: Δύσκολα ο Casey θα ανατρέψει τον Lorenzo!
O 9ος γύρος στο Mugello μέσα από τα μάτια του Ιταλού μάνατζερ!
Νέα 18/07/2012 - 12:40

Το Ιταλικό GP στο Mugello αποτελεί παρελθόν, προσφέροντάς μας επιβεβαιώσεις αλλά και εκπλήξεις. Ο Carlo Pernat σχολιάζει στο “αδερφό” ιταλικό site gpone.com τον 9ο γύρο και μένει κυρίως στην κυριαρχία του Lorenzo, στην κρίση του Stoner, στην αναγέννηση της Ducati και στην νίκη του Iannone!

 

«Όταν ένας αναβάτης ολοκληρώνει τις έξι τελευταίες στροφές ενός αγώνα, χαιρετώντας το πλήθος και παρ’ όλα αυτά τερματίζει 5 δευτερόλεπτα μπροστά από τον δεύτερο, θεωρώ ότι λίγα μπορεί να πει κανείς…», υπογράμμισε ο Pernat! «Ο Lorenzo είναι ο πιο ολοκληρωμένος, ο πιο δυνατός αναβάτης και αν συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό, δύσκολα θα χάνει το Πρωτάθλημα στα επόμενα χρόνια! Δυστυχώς ο Stoner μας έδειξε όλους τους πνευματικούς περιορισμούς που έχει… ήταν ένα Σ/Κ που δεν κατάφερε να φέρει την μοτοσυκλέτα εκεί που ήθελε και ο αγώνας της Κυριακής εξελίχθηκε πολύ άσχημα γι’ αυτόν. Πολύ δύσκολα ο Casey θα ανατρέψει τον Lorenzo! Από την άλλη, ο Pedrosa ήταν ως συνήθως δεύτερος, μια θέση που μου φαίνεται λίγη! Του χρόνου μάλιστα, με το δίδυμο Dani – Marquez, οι προοπτικές είναι δύσκολες για τη Honda…»

 

«Για την Ducati ήταν ίσως ο πιο ωραίος αγώνας στο στεγνό φέτος και το να βρεθεί μόλις ένα δευτερόλεπτο πίσω από τον τρίτο και το βάθρο, δεν είναι καθόλου άσχημο. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν είχαν πολλά προβλήματα, ενώ – την δεδομένη στιγμή – μου φαίνεται ότι οι οδηγοί είναι αυτοί που κάνουν την διαφορά, όχι η μοτοσυκλέτα. Επιπροσθέτως, ένα μεγάλο θαυμαστικό στον Iannone, o οποίος φαίνεται έτοιμος για το MotoGP, κάνοντας έναν πολύ καλό αγώνα. Ο Dovizioso από την άλλη, είναι σε θέση να γίνει ένας μεγάλος Πρωταθλητής, πρέπει απλά να κάνει καλύτερη διαχείριση μέσα στον αγώνα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Φόρος τιμής στο Simoncelli!

« Προηγούμενο άρθρο

ΠΠΤ ΟΡΕΝ: Ο Σπηλιώτης κέρδισε τη μάχη

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα