• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Και πάλι στο προσκήνιο ο Fenati!
Μετά την μεγαλειώδη εμφάνισή του στο Mugello!
Νέα 19/07/2012 - 11:53

Μόλις 0.020 δευτ. χώριζαν τον Romano Fenati από την νίκη στον εντός έδρας αγώνα του Mugello, το περασμένο Σ/Κ, μπροστά σε 65.000 συμπατριώτες του οι οποίοι παρακολούθησαν έναν ακόμα συναρπαστικό αγώνα της μικρής κατηγορίας!

 

Η αλήθεια είναι ότι ο νεαρός Ιταλός είχε εξαφανιστεί για αρκετό διάστημα… μετά τα διθυραμβικά σχόλια που ακούστηκαν – κυρίως από την γειτονική μας χώρα – και αφού είχε τερματίσει δεύτερος στο Κατάρ και πήρε την μια φοβερή νίκη στην Jerez, οι εμφανίσεις του στους επόμενους αγώνες δεν ήταν ανάλογες των προηγουμένων, μέχρι – βέβαια – και τον αγώνα το προηγούμενο Σ/Κ! Στο Mugello έδειξε και πάλι τις δυνατότητες που έχει, κατακτώντας το 3ο του βάθρο φέτος, στην πρώτη του χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Ξεκινώντας 8ος στην γραμμή εκκίνησης, έδειξε αμέσως την ταχύτητά του και ανέβηκε τελικά στο δεύτερο σκαλί του βάθρου!

 

Romano Fenati: «Ήταν ένας σκληρός αλλά ωραίος αγώνας. Όταν είσαι τόσο κοντά, ο καθένας μπορεί να πάρει την νίκη και έτσι, είμαι χαρούμενος για το αποτέλεσμά μου. Τώρα έχουμε ένα μικρό διάλειμμα, αλλά θέλω να παραμείνω συγκεντρωμένος σε ό,τι έχουμε καταφέρει μέχρι τώρα. Ανυπομονώ για τον αγώνα στην Indianapolis, καθώς εκεί η πίστα έχει συναρπαστική ιστορία!»

 

Επόμενο άρθρο »

Σχέδια από την Audi για δική της μοτοσυκλέτα!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίσημη πρόταση Audi-Ducati στον Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα