• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέα σενάρια για το μέλλον του Rossi!
Φεύγει ο Spies, έρχεται ο Vale με χορηγό την Monster Energy;
Νέα 22/07/2012 - 11:41

Νομίζουμε ότι είναι ώρα πια, η Ιταλία και η Ισπανία να εξελίξουν μια δική τους εφαρμογή για να κρατάνε ενήμερους τους φιλάθλους για τα – καθημερινά πια – σενάρια που αφορούν στο μέλλον του Valentino Rossi…!

 

Το τελευταίο επεισόδιο σε αυτό το ατέλειωτο σίριαλ, θέλει τον Ben Spies να αποτελεί ήδη παρελθόν από την Yamaha και ο Rossi να παίρνει την θέση του, με μέγα χορηγό την Monster Energy, που θα υποστηρίξει την ομάδα με τουλάχιστον 20 εκατ. ευρώ! Το υποτιθέμενο σενάριο θα λάβει σάρκα και οστά στην Laguna Seca, σε λίγες ημέρες, κάτι που όμως είναι μάλλον δύσκολο να συμβεί, μιας και μιλάμε για τον εντός έδρας αγώνα του Spies. Με αυτόν τον τρόπο, η Monster Energy θα ενισχύσει την παρουσία της στην Ευρώπη και θα προσπαθήσει να κυριαρχήσει επί της αντιπάλου της, Red Bull!

 

Από την άλλη, η Yamaha δεν έχει ακόμα χορηγό και η άφιξη των Rossi-Monster Energy θα γεμίσει με λεφτά την ομάδα κι έτσι προσπαθούν να κερδίσουν χρόνο εις βάρος του Spies και έχοντας αγανακτήσει – με την στάση τους – τον Dovizioso, ο οποίος αρχίζει να γλυκοκοιτάζει και την λύση των SBK! Όσο για τον Crutchlow; Ο Βρετανός είναι εκτός λίστας για την εργοστασιακή ομάδα και – μετά το ναυάγιο στις συζητήσεις με την Ducati – το μόνο που έχει στα χέρια του είναι η πρόταση ανανέωσης από την Tech 3!

 

Για μια ακόμη φορά, να θυμίσουμε ότι ο Vale έχει λάβει την επίσημη πρόταση από την Ducati-Audi και μένει να αποφασίσει για το μέλλον του, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν μέρα με την ημέρα!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Brno: O Melandri νικητής στον 1ο αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Τραυματίστηκε στην προπόνηση ο Barbera!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα