• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Biaggi: Δεν μπορούσα να οδηγήσω όπως ήθελα!
Τεράστιο και δυσεπίλυτο το πρόβλημα με το chattering
Νέα 23/07/2012 - 13:46

Ο Max Biaggi ήταν έκτος στον πρώτο αγώνα και ελαφρά βελτιωμένος στον δεύτερο, όταν και τερμάτισε 4ος, βλέποντας την διαφορά του από τον δεύτερο Melandri να ψαλιδίζεται στους 21 βαθμούς, ενώ τα προβλήματα παραμένουν για την Aprilia μόλις 5 γύρους πριν το τέλος του Πρωταθλήματος…

 

Max, τι συνέβη;

 

«Chattering, chattering, chattering…», ήταν τα λόγια του πρωτοπόρου της βαθμολογίας σε Ιταλούς δημοσιογράφους. «Είχαμε το πρόβλημα από την Παρασκευή και δεν γνωρίζουμε τον λόγο! Ήταν το βασικότερό μας πρόβλημα, αλλάξαμε τύπο ελαστικών, αλλά χωρίς κανένα απολύτως αποτέλεσμα. Αυτό το πρόβλημα με το chattering είναι πονοκέφαλος για όλους μας…»

 

Τι έγινε στην αρχή του πρώτου αγώνα;

 

«Προσπάθησα, ξεκίνησα δυνατά, όσο το ελαστικό ήταν ακόμα καινούργιο… όμως στην συνέχεια τα πράγματα άλλαξαν και δεν μπορούσα σε καμμία περίπτωση να ακολουθήσω τον ρυθμό των μπροστά. Η μοτοσυκλέτα δεν ήταν ποτέ εκεί που την ήθελα! Γνωρίζω πως πρέπει να οδηγήσω εδώ στο Brno, αλλά απλά δεν ήταν εφικτό να το κάνω!»

 

Τι θα γίνει τώρα με το chattering;

 

«Αν γνωρίζαμε την αιτία θα είχαμε λύσει και το πρόβλημα αυτό… από την Παρασκευή δοκιμάσαμε πολλά πράγματα αλλά δεν καταφέραμε να βρούμε λύση. Δεν ξέρω τι να σας πω… μιλήστε στον DallIgna…!»

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Brno: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Οι Γάλλοι στέλνουν τον Rossi στην Yamaha!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα