• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Dovizioso: Δεν θα περιμένω για πάντα την Yamaha!
Ο Crutchlow, η RC213V και τα Superbikes!
Νέα 27/07/2012 - 13:01

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στον Valentino Rossi και δεν πρόκειται για το αποτέλεσμα που θα φέρει ο άσος της Ducati στον αγώνα της Laguna! Η απόφασή του για το μέλλον θα έχει βαρύνουσα σημασία και για τους υπόλοιπους οδηγούς, όπως για το δίδυμο της Tech 3 οι οποίοι έχουν εκφράσει σε αρκετές περιπτώσεις, την επιθυμία τους να ανέβουν σε μια εργοστασιακή μοτοσυκλέτα του χρόνου!

 

«Κανείς δεν ξέρει τι θα κάνει ο Valentino και είμαστε όλοι μας δέσμιοι των αποφάσεών του!», παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ο Andrea Dovizioso. «Έχω επαφές με πολλές πλευρές, όπως και οι άλλοι… μιλάμε για μήνες, αλλά δεν έχω καμμία τελική απάντηση για το μέλλον μου…!» Είναι πράγματι πολύ δύσκολο να βρίσκεσαι στην σκιά του 9 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή, έστω και στα 33 του! «Είναι κάτι που με εξοργίζει!», συνέχισε ο Dovi «Με την δορυφορική Μ1 έφερα αποτελέσματα που κανείς δεν περίμενε, αλλά δεν ήταν αρκετό. Είναι φυσιολογικό που ο Valentino είναι το πιο σημαντικό όνομα στην αγορά, αλλά κι εγώ κατάφερα να κερδίσω ένα στοίχημα που πολλοί το θεωρούσαν χαμένο και δεν είναι ευχάριστο να βρισκόμαστε σε αυτήν την κατάσταση…»

 

Ακόμα και τώρα, που ο Spies επιβεβαίωσε ότι δεν θα συνεχίσει στην εργοστασιακή ομάδα της Yamaha, οι προσδοκίες του Dovizioso να βρεθεί στο γκαράζ με τον Jorge «δεν είναι τόσο υψηλές», όπως εξήγησε «Η Yamaha περιμένει. Μπορώ κι εγώ να περιμένω αλλά υπάρχει ένα όριο σε όλα. Δεν θέλω να δώσω τελεσίγραφο, αλλά θεωρώ ότι μέχρι το Brno όλα θα έχουν λυθεί!»

 

Η περίπτωση δεν είναι και τόσο διαφορετική για τον Crutchlow, ο οποίος αν και βρέθηκε πολύ κοντά στο να υπογράψει για την Ducati πριν μερικές εβδομάδες, τώρα «τα πάντα έχουν παγώσει», όπως ο ίδιος παραδέχτηκε και η ιδέα του να μείνει στην Tech 3 δεν τον ενθουσιάζει κιόλας: «Το πρόβλημα του να μην έχεις εργοστασιακή μοτοσυκλέτα, είναι ότι δεν μπορείς να κερδίσεις τον Lorenzo… μπορείς να είσαι στην 5η ή στην 6η θέση, ίσως μερικές φορές στο βάθρο και αν είσαι πολύ, πολύ τυχερός, να πάρεις και μια νίκη! Η κατάσταση για την ώρα είναι περίπλοκη, αλλά δεν ανησυχώ!» Η Honda είναι μια ελκυστική επιλογή για τον Βρετανό: «όλα δείχνουν ότι η δορυφορική RC213V είναι πιο κοντά στην αντίστοιχη εργοστασιακή, με σεβασμό πάντα στην Μ1…» Οι πόρτες παραμένουν ανοιχτές για τον Cal και στα Superbike! «Εκεί θα μπορούσα να έχω όποια μοτοσυκλέτα θέλω, όμως επιθυμώ να συνεχίσω στο MotoGP και να παλέψω για νίκες!» Όλα, βέβαια, θα κριθούν από την απόφαση του Rossi! «Καταλαβαίνω γιατί η Yamaha τον περιμένει, είναι ένας από τους καλύτερους αναβάτες και μπορεί να προσελκύσει χορηγούς. Θα εκτιμήσω όλες τις επιλογές μου και μετά θα δούμε…»

 

Επόμενο άρθρο »

Ducati 1199 Panigale S vs Porsche 997 GT2 RS!

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna Seca: Η συνέντευξη Τύπου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα