• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Ducati ανακοίνωσε Hayden για το 2013
Για 5η χρονιά με την “κόκκινη” ομάδα
Νέα 27/07/2012 - 22:13

Ο δύο φορές νικητής της Laguna Seca στο MotoGP, ο Nicky Hayden, ανανέωσε το συμβόλαιό του με την Ducati, επεκτείνοντας την τετραετή συνεργασία τους για έναν ακόμη χρόνο. 

Ο Nicky Hayden που γίνεται 31 χρόνων της Δευτέρα βρίσκεται στην 10η σεζόν του στο MotoGP και τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής ανάμεσα στους Ducatisti όλου του κόσμου χάρις στη θετική του εμφάνιση, το πάθος του και την αφοσίωσή του στην εξέλιξη της Desmosedici.

 

Οι ΗΠΑ έχουν 45 DOCs (Ducati Owners Clubs) και αύριο χιλιάδες οπαδοί της μάρκας θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον Nicky στο νησί της Ducati, ένα χώρο μέσα στην πίστα της Laguna Seca όπου οι Ducatisti μαζεύονται για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και να βιώσουν το “κόκκινο πάθος” (“red passion”).  

 

Nicky Hayden, Ducati Team:

“Είμαι πολύ χαρούμενος για το ότι θα είμαι με την Ducati στο MotoGP, αγωνιζόμενος στο υψηλότερο επίπεδο για μια πολύ σημαντική ομάδα. Αγαπώ τους ανθρώπους με τους οποίους δουλεύω, αγαπώ τους οπαδούς της Ducati και αγαπώ την μάρκα. Είναι μια σημαντική ώρα για την Ducati, λόγω ενός αριθμού συγκυριών και είμαι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσω να είμαι μέρος αυτού.

Αισθάνομαι ότι έχω αφήσει κάποιες δουλειές μισοτελειωμένες εδώ και ελπίζω ότι θα βάλουμε τα κομμάτια στη θέση τους ώστε να δρέψουμε τους καρπούς της σκληρής δουλειάς που έχουμε κάνει τα δύο τελευταία χρόνια.

Είναι ωραίο το ότι μπορώ να κάνω αυτήν την ανακοίνωση εδώ στην Laguna και να μοιραστώ τη στιγμή με τους οπαδούς μου, τους φίλους μου και την οικογένειά μου. Αν καταφέρω να έχω ένα καλό αποτέλεσμα την Κυριακή, θα μπορεί να είναι ένα πολύ σπέσιαλ δώρο γενεθλίων για μένα”.

 

Αυτή η ανακοίνωση επιβεβαίωσε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του website μας από τις 16 Ιουλίου, από την πίστα του Mugello!

 

Επόμενο άρθρο »

Το κράνος του Hayden για τη Laguna Seca

« Προηγούμενο άρθρο

Ducati 1199 Panigale S vs Porsche 997 GT2 RS!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα