• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Spies (Mary): “Κάποιος πρέπει να αποσυρθεί”
Σπόντες εναντίον του Rossi
Νέα 05/08/2012 - 14:12

H Mary Spies έχει απασχολήσει τελευταία το χώρο του MotoGP, αφού φέτος που ανέλαβε και μάνατζερ του γιού της Ben, η κίνηση αυτή συνοδεύτηκε με την κακή του πορεία! 

Το προτελευταίο επεισόδιο έγινε την περασμένη Κυριακή στη Laguna Seca, όπου μπροστά σε αρκετό κόσμο η κα Spies φώναζε (ούρλιαζε γράφτηκε στο twitter) σε έναν από τους μηχανικούς της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha. “Aσχημη εικόνα” όπως είπαν οι μάρτυρες του επεισοδίου.

Το τελευταίο “κτύπημα” της Μαίρης είναι το κείμενο που έγραψε στο facebook:

“Εδώ η προσωπική μου γνώμη. Έχουμε γρήγορους οδηγούς μοτοσυκλέτας. Έχουμε καλούς οδηγούς. Έχουμε οδηγούς που πέφτουν πολύ, αλλά ακόμη φέρνουν σπουδαία αποτελέσματα. Έχουμε οδηγούς ταλέντα (αυτούς που οδηγούν με σχέδιο και οδηγούν γρήγορα) έχουμε οδηγούς που μπορούν να φτιάξουν μια μοτοσυκλέτα και να την οδηγήσουν ...σε κάποιο σημείο. Έχουμε οδηγούς που μπορεί να οδηγούν την ίδια μοτοσυκλέτα και ο ένας να την πηγαίνει καλύτερα από τον άλλο. Έχουμε δύο στη ζωή μου τα τελευταία 20 χρόνια που έφτιαξαν τις μοτοσυκλέτες τους και πήραν πρωταθλήματα και στο μυαλό μου καθαρά αισθάνομαι ότι αυτοί είχαν γρήγορες μοτοσυκλέτες αλλά ΔΕΝ ήταν οι καλύτεροι ή οι πιο ταλαντούχοι οδηγοί. Ήταν απλά θέμα κατάλληλης στιγμής. Δεν υπήρχε ανταγωνισμός, γιατί αυτοί είχαν τις γρηγορότερες μοτοσυκλέτες, όχι πραγματικά ο καλύτερος οδηγός. Ο ένας έχει αποσυρθεί και ο άλλος πρέπει να αποσυρθεί. Να έχετε μια καλή μέρα”.

 

Το σχόλιό της αναφέρεται καθαρά στον Mick Doohan και στον Valentino Rossi. Θεωρεί λοιπόν ότι πήραν τα Πρωταθλήματα, χωρίς να είναι ταλαντούχοι οδηγοί και χωρίς ανταγωνισμό, καθαρά από τύχη, λόγω “timing”, όπως το λέει στο αγγλικό κείμενό της. Μάλλον κάποιος πρέπει να αποσυρθεί από μάνατζερ, σχολιάζουμε εμείς...

 

Επόμενο άρθρο »

Μούφα η ιστορία περί Rossi και Ολλανδίας

« Προηγούμενο άρθρο

SBK UK: Ο Smrz την Superpole!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα