• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Lorenzo και ο Spies σας προκαλούν!
Κερδίστε μια από τις 3 συλλεκτικές μοτοσυκλέτες Yamaha!
Νέα 16/08/2012 - 10:01

H Yamaha και οι κορυφαίοι της οδηγοί, Jorge Lorenzo και Ben Spies, σας δίνουν την δυνατότητα να κερδίσετε μια από τις 3 συλλεκτικές μοτοσυκλέτες Yamaha, μια ειδική έκδοση για την επέτειο 50 χρόνων!

 

Το 2011 η Yamaha γιόρτασε τα 50 χρόνια παρουσίας στα GP με τα κόκκινα και άσπρα χρώματα, με τα οποία οι αναβάτες της πάλεψαν για τον Παγκόσμιο Τίτλο! Για να γιορτάσει αυτό το γεγονός, η Yamaha αποφάσισε να κατασκευάσει έναν περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών, τις οποίες θα μπορέσουν να κερδίσουν 3 τυχεροί Ευρωπαίοι που θα καταφέρουν να περάσουν τις δοκιμασίες σωστά!

 

Οι Lorenzo και Spies έχουν θέσει 6 δοκιμασίες για όλα τα μέλη στο Facebook, η καθεμία από τις οποίες θα αποκαλύπτεται σταδιακά κάθε Κυριακή στις 17:00 ώρα Ελλάδας για τους επόμενους 6 αγώνες, ξεκινώντας από τις 19 Αυγούστου. Η προθεσμία που θα έχετε είναι μέχρι τις 28 Οκτωβρίου, για να συμπληρώσετε και τις 6 δοκιμασίες, έτσι υπάρχει αρκετός για όσους ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό! Όλες οι λεπτομέρειες για τις εγγραφές και για το πώς να ξεκινήσετε, θα αποκαλυφθούν στο facebook και μπορείτε να τα βρείτε όλα εδώ!

 

Δείτε και το σχετικό video!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi δεν ρίχνει λάδι στην φωτιά!

« Προηγούμενο άρθρο

Επίθεση Stoner σε Rossi – Burgess

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα