• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ένιωσα τέλεια!
Spies: Μπορούσαμε την pole!
Νέα 19/08/2012 - 10:57

Ο Jorge Lorenzo είχε ένα δύσκολο Σ/Κ, αλλά με μια δυνατή εμφάνιση στις χτεσινές κατατακτήριες, βελτίωσε θεαματικά την ταχύτητά του, μένοντας πίσω από την pole για μόλις 0.1 δευτ.!

 

«Ένα πραγματικά δύσκολο Σ/Κ μέχρι στιγμής…!», ξεκίνησε τις επίσημες δηλώσεις του ο Jorge «Πίστευα ότι ίσως δεν θα τα κατάφερνα, αλλά στο τέλος κάναμε μερικές ρυθμίσεις στην μοτοσυκλέτα, βάζοντας περισσότερο βάρος στο πίσω μέρος ώστε να μπαίνουμε στις στροφές με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ένιωθα τέλεια, μπορούσα να γείρω πολύ και να ανοίγω το γκάζι γρήγορα, έτσι ήρθα δεύτερος πίσω από τον Dani. Δεν έχουμε άσχημο ρυθμό, αλλά δεν φτάνουμε τον ρυθμό του Dani ακόμα… πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο στο ζέσταμα!»

 

Ο Ben Spies συνέχισε να είναι εντυπωσιακός και έδειχνε έτοιμος να πετύχει έναν φανταστικό χρόνο, ωστόσο έπεσε μετά από ένα σφοδρό highside στην ίδια στροφή που είχαν σοβαρές πτώσεις τόσο ο Stoner, όσο και ο Hayden. Ο Τεξανός κατάφερε να συνεχίσει για τα εναπομείναντα 8 λεπτά, χωρίς όμως να βελτιώσει τον χρόνο του κι έτσι θα ξεκινήσει από την 4η θέση του grid σήμερα!

 

«Με πονά ο ώμος μου μετά την πτώση… ίσως έχω ρήξη συνδέσμων και καταλαβαίνετε ότι πονά αρκετά», σχολίασε ο Spies «Κάνω θεραπεία και θα δούμε πως θα είναι τα πράγματα αύριο (σ.σ. σήμερα). Είναι απογοητευτικό, καθώς πηγαίναμε πολύ γρήγορα όλο το Σ/Κ και είχα μεγάλη αυτοπεποίθηση με την μοτοσυκλέτα. Θεωρώ ότι είχαμε την δυνατότητα να πάρουμε την pole. Οι συνθήκες της πίστας ήταν αρκετά επικίνδυνες εκεί και έπεσαν κι άλλοι σ’ αυτό το σημείο…»

 

Επόμενο άρθρο »

O Pedrosa το απόλυτο ρεκόρ πίστας!

« Προηγούμενο άρθρο

O Hayden εκτός αγώνα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα