• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Καθηλωτικός ο Σίσσης!
Από 23ος τερμάτισε 11ος στον αγώνα!
Νέα 19/08/2012 - 19:30

Ο νεοφερμένος οδηγός της Red Bull KTM, έπρεπε να ξεκινήσει από πολύ πίσω στην γραμμή εκκίνησης – κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει – μιας και οι χτεσινές κατατακτήριες δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο, γι’ αυτόν, τρόπο. Ωστόσο πολύ γρήγορα απέδειξε ότι δεν ανήκει με αυτήν την ομάδα αναβατών, καθώς σκαρφάλωσε εύκολα στην 13η θέση!

 

Με 17 γύρους να μένουν ο Σίσσης έδινε την μάχη του με τον Masbou, από τον οποίο έχασε την 13η θέση, ενώ λίγο αργότερα τον πέρασε και ο Kent, ο ομόσταυλός του. Στην συνέχεια όμως ο νεαρός Έλληνας πίεσε και κατάφερε να ανακτήσει την θέση του και να συνεχίσει το κυνηγητό με τον Kent, τον Kornfeil και τον Moncayo! O Masbou είχε καταφέρει να ξεφύγει αρκετά μπροστά! Ο Θανάσης έδωσε την μάχη του για να πλασαριστεί στην δεκάδα, κάτι που θα ήταν πιο εύκολο αν είχε μια καλύτερη θέση στο σημερινό grid

 

Με 9 γύρους να μένουν, ο Σίσσης κρατούσε την 13η θέση, αλλά οι αντίπαλοί του απομακρύνονταν από αυτόν και το ίδιο συνέβαινε για όποιες βλέψεις του να μπει μέσα στην δεκάδα! Λίγο μετά, ο Έλληνας ξεπέρασε και τον ομόσταυλό του, Kent, πέρασε στην 12η θέση και τον άφηνε 0.6 δευτ. πίσω του…! Στα 0.8 δευτ. μπροστά του ήταν ο Masbou και ο Θανάσης είχε 7 γύρους μπροστά του για να παλέψει για το καλύτερο. Όμως ένα λάθος του, εκτόξευσε στα +2.5 δευτ. τον Γάλλο αναβάτη, ενώ επέτρεψε και στον Kent να τον πλησιάσει επικίνδυνα και με 5 γύρους να απομένουν, να περνάει τον Έλληνα οδηγό και να τον αφήνει στην 13η θέση. Προς το τέλος, ο Θανάσης δεν ήταν ικανός να κρατήσει και αυτήν την θέση, με τον Rossi να το εκμεταλλεύεται και να περνά αυτός 13ος!

 

Με 3 γύρους να μένουν, ο Σίσσης μας φύλαγε το καλύτερο για το τέλος! Εκεινη την στιγμή ξεκίνησε την  φοβερή αντεπίθεσή του και κατάφερε να ανακτήσει την 13η θέση, προσπερνώντας τον Kent και κυνηγώντας τον Rossi που βρισκόταν στα +0.3 δευτ. με την διαφορά αυτή να πέφτει – 2 γύρους πριν το τέλος – κάτω από 1/10! Πολύ ωραία και δυνατή μάχη ανάμεσα σε Σίσση, Rossi και Kent για την 12η θέση! Στον τελευταίο γύρο η αντεπίθεση του δικού μας αναβάτη ολοκληρώθηκε και κατάφερε να περάσει 12ος, διατηρώντας ένα προβάδισμα της τάξης του +0.8 δευτ. από τον Kent πίσω του! Στο τέλος, αφού είχε εξασφαλίσει την 12η κατάφερε να ανέβει ακόμα μια θέση, φιγουράροντας στην 11η θέση, μετά και την εγκατάλειψη του Vinales!

 

Μια φοβερή εμφάνιση από τον Έλληνα οδηγό, ο οποίος αν και ξεκίνησε 23ος κατάφερε να δείξει για μια ακόμη φορά την οδηγικήμ του αξία και τις δυνατότητες που έχει αν παραμείνει προσηλωμένος και συνεχίσει την σκληρή προπόνηση! Μέχρι τώρα, μας έχει αποδείξει ότι το έχει στον αγώνα και αυτό που πρέπει να βρει, είναι η κατάλληλη ψυχολογία και στις κατατακτήριες, κάτι που θα του επιτρέψει να ξεκινά από πιο ψηλά, αυξάνοντας τις πιθανότητές του να παλεύει για τις πρώτες θέσεις!

 

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto3: Εκπληκτική νίκη Salom!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Ζέσταμα: Ο Spies ταχύτερος με διαφορά!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα