• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pernat: To MotoGP των κινήτρων!
Όχι όμως και για τον Rossi…!
Νέα 21/08/2012 - 12:03

To GP της Ινδιανάπολης έχει συζητηθεί για πολλούς λόγους και κυρίως για την πολύ άσχημη κατάσταση της ασφάλτου που οδήγησε σε πολλές πτώσεις τους αναβάτες όλων των κατηγοριών. Παράλληλα όμως, ήταν το πεδίο θριάμβου για τον Pedrosa – ο οποίος πέτυχε μια άνετη νίκη – και τον Stoner, ο οποίος φάνηκε πιο δυνατός από τον πόνο του σπασμένου του αστραγάλου! Αντιθέτως, αυτό το Σ/Κ ήταν άλλο ένα που θα θέλει να σβήσει από την μνήμη του ο Rossi… για όλα αυτά, μίλησε στον ιταλικό site gpone.com ο Carlo Pernat!

 

«Πριν τον αγώνα ήθελα να καταδείξω τους κινδύνους αυτής της πίστας», σχολίασε ο Ιταλός μάνατζερ «Η Ινδιανάπολη είναι η πατρίδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά η πίστα είναι επικίνδυνη, με τρεις τελείως διαφορετικούς τύπους ασφάλτου. Εξαιτίας αυτού είδαμε έναν αγώνα χωρίς μερικούς από τους καλύτερους αναβάτες. Ο Barbera ήταν ο πρώτος που έπεσε, μετά ο Hayden που μάλλον δεν θα αγωνιστεί στο Brno, ο Stoner που δεν ξέρω πως τα κατάφερε και αγωνίστηκε και ο Spies που ρίσκαρε πολύ. Η Επιτροπή Αγώνων θα έπρεπε να επέμβει…»

 

«Όσο για τον αγώνα… το κίνητρο έπαιξε μεγάλο ρόλο! Πρώτα απ’ όλα ο Pedrosa! Έχει μεγάλο κίνητρο, ιδιαίτερα μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Stoner, και φοβερή ψυχολογία! Αυτό του έδωσε δυνατό κίνητρο και σταθερότητα για να παλεύει για το Πρωτάθλημα! Ο Stoner είχε το κίνητρο να αγωνιστεί παρά τον τραυματισμό του και έκανε έναν φανταστικό αγώνα! Ο Dovizioso είχε κίνητρο να τα πάει και πάλι καλά για να εξασφαλίσει μια θέση στην εργοστασιακή ομάδα της Ducati. Ο Lorenzo από την άλλη, δείχνει ικανοποιημένος με το να κατακτήσει τον Τίτλο, δεν πέφτει, δεν ρισκάρει και θα κερδίσει τον Τίτλο με το μυαλό του! Όλα τα παραπάνω είναι θετικά, αλλά υπάρχει και ένα αρνητικό: ο Valentino…! Του χρόνου δεν θα είναι πια εκεί και το μόνο του κίνητρο είναι να επιστρέψει στην Yamaha… το θεωρώ αυτό λάθος τόσο από την πλευρά του όσο και από την Ducati. Πρέπει να φανεί επαγγελματίας και είναι κρίμα να τελειώσει από την Ducati κατ’ αυτόν τον τρόπο… πρέπει και οι δυο τους να βρουν το απαραίτητο κίνητρο για να πετύχουν κάτι καλό στην συνέχεια…»

 

Και κατέληξε λέγοντας: «Βλέπουμε πολλούς βαρετούς αγώνες και αυτό δεν μπορεί να συνεχιστεί… δεν είναι καλό πράγμα και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στο μέλλον, διότι αυτή η κατάσταση δεν είναι η καλύτερη…»

 

Επόμενο άρθρο »

Απογοητευμένος ο Bradl!

« Προηγούμενο άρθρο

Πανευτυχής ο Bautista!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα