• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκτός Brno o Hayden!
Χάνει δεύτερο συνεχόμενο αγώνα!
Νέα 21/08/2012 - 16:53

Ο Nicky Hayden, αφού αναγκάστηκε να μείνει εκτός από τον αγώνα μέσα στην πατρίδα του, επιβεβαίωσε ότι δεν θα λάβει μέρος ούτε στον επόμενο αγώνα της Τσεχίας. Να θυμίσουμε ότι ο αναβάτης της Ducati είχε μια σφοδρή πτώση από highside που τον άφησε για μικρό χρονικό διάστημα αναίσθητο στην πίστα… με την πτώση αυτή, “απέκτησε” δυο μικρά κατάγματα στο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού και μια διάσειση που τον άφησε αναίσθητο για μερικά λεπτά. Ως εκ τούτου, οι συμβουλές των γιατρών του ήταν να μην ρισκάρει και να μείνει εκτός Brno

 

«Είναι δύσκολο που χάνω κι άλλο αγώνα», παραδέχτηκε ο Nicky «Δεν έχω τόσο μεγάλο πρόβλημα, αλλά το χέρι μου είναι ακόμα πρησμένο (βλ. 2η φωτό) και δεν είναι αρκετά δυνατό. Άλλωστε, οι τραυματισμοί του δεξιού χεριού είναι πάντοτε χειρότεροι για τους μοτοσυκλετιστές. Θα ήμουν πολύ κάτω από το 100% και αν έβαζα παραπάνω δύναμη, ή έπεφτα πάλι, θα είχα μεγάλο πρόβλημα… Προφανώς το κεφάλι είναι ακόμα πιο σημαντικό, ιδιαίτερα μετά και το διάστημα που έμεινα αναίσθητος! Έχω ακόμα πονοκέφαλο... Το θέμα είναι ότι όλοι οι γιατροί μου είπαν ότι το να αγωνιστώ θα ήταν κακή ιδέα και σε αυτό συμφώνησε και η ομάδα μου. Όσο κι αν ο αγωνιστής μέσα μου, δεν θέλει να μένει σπίτι και να χάνει βαθμούς και ώρες στην πίστα, πρέπει να ακούσω τους ειδικούς και να προσπαθήσω να γίνω καλά και να είμαι έτοιμος για το Misano. Εκεί θα γίνει ένας σημαντικός αγώνας για εμένα, αλλά και για την Ducati και θα κάνω την απαραίτητη αποθεραπεία για να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο έτοιμος. Δεν μου αρέσει, αλλά είναι το σωστό…»

 

Να σημειώσουμε ότι η Ducati δεν θα προβεί σε αντικατάσταση του Αμερικανού οδηγού της, ενώ ένα ακόμα ερώτημα που τίθεται, είναι αν θα είναι σε θέση να πάρει μέρος στις δοκιμές που θα γίνουν στο Misano μετά τον αγώνα… εκεί όπου θα δώσει το παρόν ο Rossi για να δοκιμάσει μερικά νέα εξαρτήματα για την Desmosedici, παρά το γεγονός ότι την εγκαταλείπει στο τέλος της σεζόν…!

 

Επόμενο άρθρο »

Indy: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δεν είμαι ανίκητος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα