• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Μάχη για 3 ο Τίτλος!
Δεν βγάζω εκτός τον Stoner γιατί είναι δυνατός!
Νέα 22/08/2012 - 13:06

Ο Jorge Lorenzo επιμένει ότι η μάχη για τον φετινό Τίτλο είναι υπόθεση τριών αναβατών και όχι δυο, προλαβαίνοντας όλους εκείνους, οι οποίοι έχουν ξεγράψει τον Αυστραλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή ως διεκδικητή του Πρωταθλήματος!

 

Το προβάδισμα του Jorge έναντι του Pedrosa έχει μειωθεί στους 18 βαθμούς – μετά την δεύτερη νίκη του αναβάτη της Hondaστην Ινδιανάπολη – με τον Stoner ωστόσο, να βρίσκεται στο -39 παρά την ηρωική του προσπάθεια και την 4η θέση που κατέλαβε στον αγώνα της Κυριακής, αψηφώντας τους πόνους. Βέβαια, τα πράγματα θα είναι δύσκολα για τον Αυστραλό και στην συνέχεια, καθώς ο επόμενος αγώνας είναι σε λίγες ημέρες κι έτσι δεν θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο για πλήρη ανάρρωση…

 

«Για μια ακόμη φορά, όπως και το 2010, η μάχη φαίνεται ότι θα δοθεί από εμένα και τον Dani, αλλά δεν θα βγάλω εκτός του Stoner, διότι είναι δυνατός και μπορεί να πάρει αρκετές συνεχόμενες νίκες!», σχολίασε ο Ισπανός της Yamaha! «Θα είναι δύσκολα…. πρέπει να βελτιώσουμε την μοτοσυκλέτα λίγο. Θα δούμε αν μετά τον αγώνα στο Brno θα έχουμε στην διάθεσή μας μερικές αναβαθμίσεις για το τεστ»

 

Να θυμίσουμε ότι ο Lorenzo έχει 5 νίκες φέτος, έναντι τεσσάρων του Stoner και δυο του Pedrosa! Ο τελευταίος μάλιστα, είναι ο μόνος που έχει κερδίσει βαθμούς σε όλους τους αγώνες μέχρι τώρα!

 

Επόμενο άρθρο »

Stoner: Πολύ δύσκολα στο Brno!

« Προηγούμενο άρθρο

Indy: Paddock girls!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα