• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
125cc - 250cc & ελεύθερα MotoGP ζωντανά στο www.motograndprix.gr!!!
Αυτά που δεν... καταδέχονται να προβάλουν οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα τα δείτε live εδώ, από τη web tv του www.motograndprix.gr!
MotoGP Club 19/02/2009 - 17:33

Μπορεί τα τηλεοπτικά κανάλια ιδιωτικά, δημόσια ή συνδρομητικά να γύρισαν την πλάτη τους στους αγώνες των μικρών κατηγοριών, αυτό δε σημαίνει όμως ότι ότι οι λάτρεις των αγώνων μοτοσικλέτας δεν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν τις συναρπαστικές μάχες των 125cc και των 250cc.

Το www.motograndprix.gr εξασφάλισε τα δικαιώματα προβολής σε απευθείας μετάδοση των ελεύθερων και κατατακτήριων δοκιμών και φυσικά των αγώνων των μικρών κατηγοριών (125cc - 250cc) όπως επίσης και των ελεύθερων δοκιμών της κατηγορίας των MotoGP!

Απαραίτητη προϋπόθεση για να μπορέσει κάποιος να παρακολουθήσει τα μελλοντικά αστέρια του σπορ να δίνουν μάχες ρόδα με ρόδα στην οθόνη τους, είναι να είναι μέλος του MotoGrandPrix Club.

Σύντομα περισσότερες πληροφορίες...

Tο σπικάζ θα είναι στα αγγλικά ενώ οι υπεύθυνοι του site ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις προκειμένου να υπάρχει και ελληνικός σχολιασμός.

Θυμίζουμε ότι οι κατατακτήριες δοκιμές και οι αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας θα προβάλλονται από φέτος και για τρία χρόνια από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Επόμενο άρθρο »

Γιατρός με ...βούλα!

« Προηγούμενο άρθρο

Στείλτε μας τα Videos σας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα