• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Rea!
Με το νούμερο 56 σε Misano και Aragon
Νέα 13/09/2012 - 17:24

Ο πολυάσχολος Jonathan Rea είναι έτοιμος να μπει στα βαθιά και να κάνει το ντεμπούτο του στο MotoGP, αύριο Παρασκευή, ξεκινώντας από την πίστα του Misano. Ο οδηγός της Honda Superbike θα αντικαταστήσει τον Stoner και αποφάσισε να αγωνιστεί σε Misano και Aragon με το νούμερο 56.

 

Το νούμερο που χρησιμοποιεί ο Rea είναι το 65, το οποίο το έχει αποσύρει όμως η Dorna προς τιμήν του Capirossi, ενώ και το νούμερο 4 που έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν, χρησιμοποιείται ήδη από τον Andrea Dovizioso. Την λύση όμως την βρήκε αμέσως ο Ιρλανδός, κάνοντας απλά μια αναστροφή στους αριθμούς!

 

«Για μένα είναι ένα μεγάλο όνειρο που έγινε πραγματικότητα, το να αγωνιστώ στο MotoGP!», σχολίασε ο Rea «Ήταν ατυχία για τον Casey να τραυματιστεί την ώρα που έκανε μια δυνατή σεζόν και του εύχομαι ταχεία ανάρρωση! Τώρα η δουλειά μου είναι να τον αντικαταστήσω και θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο δυνατόν. Λατρεύω το Misano, έχω αγωνιστεί εκεί φέτος και ήρθα δεύτερος, ενώ εκεί έκανα και το ντεμπούτο μου στα SBK το 2009! Λατρεύω την πίστα και τους οπαδούς, που είναι πολύ εκδηλωτικοί!»

 

«Αυτή η ευκαιρία είναι ένα δώρο από την Honda. Στις λίγες ημέρες που πέρασα με την ομάδα, ένιωσα πολύ καλά… κατανοούν ότι θα μου πάρει λίγο χρόνο για να πιέσω την μοτοσυκλέτα, αλλά μαθαίνω κάθε φορά που ανεβαίνω. Ήταν ωραία που είχαμε αυτές τις τρεις ημέρες δοκιμών για να προετοιμαστώ και σίγουρα την Παρασκευή το πρωί τα πράγματα θα είναι λιγότερο χαοτικά. Έχουμε ρυθμίσει την θέση οδήγησης, το βασικό στήσιμο και κατανοώ λίγο καλύτερα τα ηλεκτρονικά. Ξέρω ότι θα είναι δύσκολα, αλλά είμαι έτοιμος!»

 

Επόμενο άρθρο »

Συναισθηματικά φορτισμένη συνέντευξη Τύπου!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Redding μένει από βενζίνη…

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα