• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto2 ΕΔ2: Ξεχώρισε ο Simeon!
Ακολούθησαν δυο Ιταλοί, 12ος ο Marquez!
Νέα 14/09/2012 - 17:48

Η προηγούμενη διαδικασία της μεγάλης κατηγορίας, δεν ήταν ούτε στεγνή, αλλά ούτε και ακριβώς βρεγμένη, ωστόσο οι αναβάτες της Moto2 στην έξοδό τους στην πίστα συνάντησαν δυνατή βροχή, κάτι που τους ανάγκασε να χρησιμοποιήσουν βρόχινα ελαστικά. O Simeon κατάφερε να ξεχωρίσει σε αυτές τις συνθήκες και πέτυχε τον καλύτερο χρόνο - ο μόνος κάτω από 1.52 - με δυο Ιταλούς να τον ακολουθούν! Ο Corti ήταν λιγότερο από 2/10 πίσω του, ενώ ο Iannone σημείωσε τον 3ο καλύτερο χρόνο ξεπερνώντας την πρωινή του πτώση!

 

Ο Johann Zarco, ο οποίος είδε το όνομά του στην πρώτη θέση των ελεύθερων το πρωί, έφερε την μοτοσυκλέτα του στην 4η θέση, παρά την πτώση του στα μισά της διαδικασίας. Παρόμοια κατάσταση και για τον Kallio, ο οποίος παρά την πτώση του κατάφερε να σημειώσει τον 5ο καλύτερο χρόνο. Ο Simon ήταν βελτιωμένος σε σχέση με το πρωί, τερματίζοντας το απόγευμα στην 6η θέση, με διαφορά λίγο πάνω από 8/10 από τον πρώτο.

 

Ο Luthi ήρθε 7ος στην σειρά, μπροστά από τον βελτιωμένο Schrotter ο οποίος πλασαρίστηκε στην 8η θέση. Ο Bradley Smith και ο Jordi Torres συμπλήρωσαν την δεκάδα. Μαζί με τους Zarco και Kallio, πτώσεις σημείωσαν και οι Rea, West και Odendaal.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι στο αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας!

 

 

Επόμενο άρθρο »

Η περίεργη πτώση του Fenati!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano ΕΔ2: O Abraham στην κορυφή!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα