• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Misano Moto3 KAT: Ο Cortese την pole!
Πολύ δυνατός ο Σίσσης, μέσα στην δεκάδα!
Νέα 15/09/2012 - 15:27

Ο ήλιος - για πρώτη φορά αυτό το Σ/Κ - έκανε δειλά την εμφάνισή του στην πίστα Marco Simoncelli και υποδέχτηκε τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας. Τα νέα δεδομένα εκμεταλλεύτηκε πλήρως ο Cortese και με ένα πολύ καλό 1.44.201 (ο καλύτερος χρόνος μέχρι στιγμής) πήρε την pole position! Δίπλα του θα πάρει θέση ο Romano Fenati, ο οποίος κατάφερε να φέρει την μοτοσυκλέτα του στην δεύτερη θέση, έχοντας αρωγούς στην προσπάθειά του τόσο τον κόσμο, όσο και την γνώση της πίστας. Την πρώτη σειρά κλείνει άλλος ένας Ιταλός, ο Antonelli, ο οποίος για δεύτερη φορά φέτος θα ξεκινήσει από την πρώτη σειρά!

 

Ο Kent ήταν πολύ καλός και κατάφερε να πλασαριστεί στην 4η θέση των απογευματινών κατατακτηρίων, ενώ στην πέμπτη θέση συναντάμε τον Salom, ο οποίος πιάνοντας καλή απόδοση, άφησε πίσω του τον Folger. Ο τελευταίος έδειχνε ένα από τα φαβορί για την σημερινή pole, χωρίς όμως να καταφέρει να αποδώσει το ίδιο καλά και στο τελείως στεγνό.

 

Ο Tonucci πήρε την 7η θέση, ενώ ο Khairuddin - ο οποίος χτες το πρωί ήταν καταπληκτικός - περιορίστηκε σήμερα το απόγευμα στην 8η θέση. Ένατος ήρθε ο Oliveira. Ο Vinales θα θέλει να ξεχάσει πολύ γρήγορα τις κατατακτήριες του Misano, καθώς αποσύρθηκε νωρίς με πρόβλημα στην μοτοσυκλέτα του (διαρροή) , ενώ όταν επανήλθε δεν μας έδειξε το καλό του φετινό πρόσωπο και ολοκλήρωσε στην 11η θέση.

 

Ο Θανάσης δεν μας διέψευσε και πέτυχε ένα πολύ καλό πλασάρισμα στις κατατακτήριες του Misano, με τον νεαρό οδηγό να παρουσιάζεται ανταγωνιστικός πάνω στην ΚΤΜ του και με έναν χρόνο στο 1.45.142 να καταλαμβάνει την 10η θέση της κατάταξης. Έτσι, ο Ελληνο-Αυστραλός θα ανοίξει την 4η σειρά στο αυριανό grid. Ο νεοφερμένος στην κατηγορία προσπάθησε για κάτι καλύτερο από την 10η θέση και προς το τέλος (13 λεπτά περίπου απέμεναν) ανέβηκε μέχρι και 4ος, με διαφορά στο μισό δευτερόλεπτο από τον πρώτο!! Στην συνέχεια μπήκε στα pits, όμως όταν βγήκε δεν κατάφερε να βελτιώσει την θέση του, ενώ και η διαφορά του από την κορυφή ανέβηκε στο σχεδόν ένα δευτερόλεπτο. Αξιοσημείωτο και το γεγονός ότι ο Θανάσης είχε την δεύτερη καλύτερη τελική, πίσω από τον Khairuddin, με 200.1 χαω! Η εμφάνισή του μέχρι στιγμής, στην πίστα του Misano, είναι εξαιρετικά ενθαρρυντική και περιμένουμε εναγωνίως τον αυριανό αγώνα!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι των κατατακτηρίων στο αρχείο πιο κάτω στην σελίδα!

 

Επόμενο άρθρο »

Το κράνος του Rossi στο Misano!

« Προηγούμενο άρθρο

Misano Moto2 ΕΔ3: Στην κορυφή ο Corsi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα