• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Preziosi: Nέο (3ο) πλαίσιο πριν την Βαλένθια!
Χρήσιμο το χτεσινό τεστ!
Νέα 18/09/2012 - 00:22

Οι οδηγοί της Ducati, Valentino Rossi, Nicky Hayden, αλλά και ο δοκιμαστής της ομάδας, Franco Battaini, παρέμειναν και χτες στην πίστα του Misano για το ημερήσιο τεστ που είχε προγραμματιστεί από την εργοστασιακή ομάδα, ούτως ώστε να δοκιμαστεί ένα τρίτο πλαίσιο και ένα νέο ψαλίδι! Ο Hayden βέβαια, λόγω του τραυματισμού του, είχε την ευκαιρία να συγκρίνει μόνο το πλαίσιο και το ψαλίδι της μοτοσυκλέτας του, με αυτά που είχε ο Vale στον αγώνα της Κυριακής, αφού έκανε μόνο 14 γύρους και δεν οδήγησε το 3ο πλαίσιο.

 

Μαζί τους, επιβλέποντας το τεστ, ήταν και ο Fillipo Preziosi, ο οποίος δήλωσε σχετικά: «Ήταν ένα πολύ χρήσιμο τεστ. Είχαμε ετοιμάσει ένα πλαίσιο, το οποίο ήταν ίδιο με αυτό που είχε ο Vale στον αγώνα – όσον αφορά στην γεωμετρία – αλλά διαφορετικό ως προς την ακαμψία. Ο Valentino μας έδωσε συγκεκριμένες πληροφορίες, οι οποίες θα μας επιτρέψουν να σχεδιάσουμε και να το εξελίξουμε με τα θετικά χαρακτηριστικά που επισήμανε και τα οποία ταιριάζουν με ό,τι περιμέναμε από τους υπολογισμούς που είχαμε κάνει, χωρίς όμως να χάνουμε σε ακρίβεια! Παράλληλα, είχαμε και ένα νέο ψαλίδι το οποίο άρεσε στον Valentino κι έτσι θα το έχουμε στην Aragon».

 

Όσο για τον Hayden και την πρώτη του “γεύση” από το (2o) πλαίσιο και το ψαλίδι που είχε ο Rossi στον αγώνα: «Ο Nicky έκανε το πρώτο του συγκριτικό, ανάμεσα στο πλαίσιο/ψαλίδι πριν το Misano και σε αυτά που είχε στην διάθεσή του ο Valentino προχτές. Τα αρχικά του σχόλια ήταν θετικά, αλλά θα πρέπει να επανεξετάσουμε στην Aragon, όταν και θα είναι σε καλύτερη φυσική κατάσταση. Βασιζόμενοι στα δεδομένα που συλλέξαμε στο τεστ, επιταχύνουμε την παραγωγική διαδικασία του πλαισίου, το οποίο πιστεύω ότι θα έχουμε στην διάθεσή μας πριν την Βαλένθια!»

 

Επόμενο άρθρο »

Misano: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 2

« Προηγούμενο άρθρο

Misano: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα