• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Doohan στο Phillip Island!
Ο θρύλος του MotoGP θα κάνει μερικούς γύρους!
Νέα 20/09/2012 - 17:35

Ενώ ο Casey Stoner ελπίζει να ολοκληρώσει την καριέρα του με στυλ (κάνοντας το έξι στα έξι στην πατρίδα του), ο θρύλος του MotoGP, Mick Doohan, θα γυρίσει τον χρόνο πίσω και θα κάνει μερικούς γύρους στην πίστα της Αυστραλίας, προς τέρψιν των απανταχού οπαδών του!

 

Ο πέντε φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, θα βρίσκεται στην πίστα του Phillip Island στο τέλος Οκτωβρίου, σε μια ειδική Honda RC213V μοτοσυκλέτα, κάνοντας μερικούς γύρους που σε αρκετούς θα θυμίσουν την αξιομνημόνευτη καριέρα του! Να σημειώσουμε ότι τα πέντε Παγκόσμια τα έχει πάρει από το 1994 ως το 1998, ενώ και τις 54 νίκες του τις έχει πετύχει με μοτοσυκλέτα της Honda!

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Casey Stoner, κέρδισε πέρυσι τον Τίτλο με Honda κάνοντας επίδειξη δύναμης που θύμισε εποχές Doohan! Ο Stoner πέτυχε 10 νίκες και ανέβηκε 16 φορές στο βάθρο, σε συνολικά 17 αγώνες, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε πετύχει και ο Doohan με 12 νίκες σε 15 αγώνες το 1997. Οι γύροι που θα κάνει ο Doohan στο Phillip Island, θα είναι η πρώτη φορά που θα ανέβει σε μοντέρνα μοτοσυκλέτα MotoGP, εδώ και μια δεκαετία!

 

«Την τελευταία φορά που οδήγησα μια μοτοσυκλέτα GP, ήταν στα μέσα του 2000 στην Ιαπωνία κι έτσι – μιας και έχει περάσει αρκετό διάστημα – ανυπομονώ να το ξανακάνω!», σχολίασε ο Doohan «Οι οπαδοί και οι αναβάτες ενθουσιάζονται στο Island κι έτσι φέτος – ειδικά μετά την ανακοίνωση αποχώρησης του Casey – θα γίνει μεγάλη γιορτή. Θα είναι ωραίο που θα είμαι κομμάτι αυτής και ανυπομονώ να τους δω όλους εκεί!»

 

Από την πλευρά του, ο Nakamoto δήλωσε ότι ο δεσμός ανάμεσα στον Αυστραλό Πρωταθλητή του παρελθόντος και αυτόν του παρόντος, θα είναι κάτι το πολύ ιδιαίτερο! «Είναι πολύ ωραία που θα έχουμε την δυνατότητα να τιμήσουμε έναν Αυστραλό Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην πατρίδα του. Με τον Mick και τον Casey στην πίστα, θα είναι οπωσδήποτε ένα συναρπαστικό Σ/Κ για την Honda

 

Επόμενο άρθρο »

Η Liberty Racing διώχνει τον Maxime Berger

« Προηγούμενο άρθρο

Biaggi: Κάθε αγώνα ένας τελικός!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα