• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Hayden: Δεν μπορείς να αλλάξεις τον καιρό!
Δεν το διασκέδασα στην βροχή ως συνήθως!
Νέα 28/09/2012 - 20:08

«Βροχή και πάλι, αλλά δεν μπορείς να αλλάξεις τον καιρό!», σχολίασε χαμογελώντας ο Αμερικανός αναβάτης της εργοστασιακής Ducati! Και πράγματι, μπορεί η βροχή να ταλαιπώρησε και πάλι τους οδηγούς όλων των κατηγοριών του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό δεν φάνηκε να ενοχλεί τον Nicky Hayden, ο οποίος προερχόμενος από τραυματισμό, κατάφερε να οδηγήσει πολύ ωραία την Desmosedici του (με το καινούργιο πλαίσιο) και να φιγουράρει στο τέλος της ημέρας στην 4η θέση!

 

«Το πρωί κάναμε μερικούς γύρους απλά για να δούμε πως είναι τα πράγματα και περιμέναμε να στεγνώσει. Το απόγευμα ήταν και πάλι βρεγμένα αλλά δεν το διασκέδασα στην βροχή, ως συνήθως!», αποκάλυψε ο Nicky στην συνέχεια των δηλώσεών του! «… στις εισόδους των στροφών δεν είχα καλή πρόσφυση από το πίσω μέρος, καθώς και στο πρώτο άνοιγμα του γκαζιού. Πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό. Οδήγησα μόνο με το νέο πλαίσιο σήμερα, αλλά με την βροχή, δεν μπορώ να βγάλω ασφαλή συμπεράσματα».

 

Στην συνέχεια, και με τις αυριανές προβλέψεις να μιλάνε για βροχή, ο Hayden υπογράμμισε την σημασία των ελαστικών για τις κατατακτήριες! «Λένε ότι θα βρέχει και αύριο, έτσι πρέπει να διαχειριστούμε σωστά τα βρόχινα ελαστικά. Όταν στεγνώσει, η συγκεκριμένη πίστα μπορεί να τα φθείρει γρήγορα, έτσι πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα έχουμε για τις κατατακτήριες. Θα δούμε τι θα φέρει το αύριο…», ολοκλήρωσε το “Kentucky Kid

 

Επόμενο άρθρο »

Δυνατό ξεκίνημα για Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρόβλημα στο κιβώτιο ταχυτήτων για Rossi!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα