• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Spies!
Μισό δευτερόλεπτο πίσω του ο Lorenzo!
Νέα 28/09/2012 - 21:32

O Ben Spies περίμενε μέχρι σήμερα το απόγευμα, στην πίστα της Aragon, για να δηλώσει ένα βροντερό παρόν, κατακτώντας την πρώτη θέση και αφήνοντας πίσω του – για περισσότερο από μισό δευτερόλεπτο – τον ομόσταυλό του Jorge Lorenzo! Ο Τεξανός, που δεν είχε βγει το πρωί στην πίστα, ήταν εμφανώς άνετος πάνω στην μοτοσυκλέτα του, στις ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες της Aragon!

 

Ben Spies: «Ήταν μια καλή διαδικασία στο βρεγμένο και είμαστε χαρούμενοι… η μοτοσυκλέτα είναι καλή και είμαστε αρκετά γρήγοροι. Έχουμε καλό στήσιμο και μερικές νέες πληροφορίες με τα ηλεκτρονικά, έτσι θα περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει αύριο με τον καιρό. Αν όλα συνεχίσουν να κυλάνε ομαλά, αυτό είναι το μόνο που θέλουμε!»

 

Το πρωί και ο Jorge δεν βγήκε έξω στην πίστα, ωστόσο το απόγευμα ήταν ένας από τους αναβάτες που διεκδίκησαν την πρώτη θέση! Στο τέλος βέβαια, ο αντίπαλος του στην μάχη για τον Τίτλο, Dani Pedrosa, τον άφησε στην 3η θέση και τους λογαριασμούς τους ανοιχτούς για την συνέχεια του Σ/Κ!

 

Jorge Lorenzo: «Το πρωί θα μπορούσαμε να βγούμε, αλλά προτιμήσαμε να προστατέψουμε τον κινητήρα μας. Το απόγευμα, στο βρεγμένο, βγήκαμε για να δούμε πως είναι τα πράγματα με την μοτοσυκλέτα στην βροχή, σε περίπτωση που ο αγώνας γίνει στο βρεγμένο την Κυριακή. Η πίστα γλιστράει πολύ, κάναμε πολλούς γύρους για να βρούμε ρυθμό, αλλά δεν πιέσαμε όσο μπορούσαμε. O Ben και ο Dani ήταν πολύ γρήγοροι, αλλά το σημαντικό είναι ότι είχαμε άνετο ρυθμό».

 

Επόμενο άρθρο »

ΠΠΤ ΟΡΕΝ, Φωτογραφίες και Βαθμολογία

« Προηγούμενο άρθρο

Δυνατό ξεκίνημα για Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα