• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Έτσι κι έτσι….
Μέτρια πράγματα κι από τον Hayden
Νέα 29/09/2012 - 22:07

Οι κατατακτήριες στην πίστα της Ισπανίας (Aragon) έγιναν στο στεγνό, με αρκετό κρύο όμως και απειλητικά σύννεφα στον ορίζοντα. Οι Valentino Rossi και Nicky Hayden τερμάτισαν στην 8η και 9η θέση αντίστοιχα, με τους δυο τους να παίρνουν θέση στην τρίτη σειρά του αυριανού grid

 

«Πρόκειται για μια δύσκολη πίστα», σχολίασε ο Vale «Σπινάρεις πολύ και είναι ακριβώς αντίθετη από το Misano! Σήμερα τα πήγαμε καλά, δεδομένου ότι οι άλλοι είχαν κάνει τεστ εδώ και ήταν η πρώτη νορμάλ διαδικασία όλο το Σ/Κ. Η 3η σειρά δεν είναι τέλεια, αλλά δεν είναι και τόσο άσχημα. Δυστυχώς έπεσα στα μισά και αυτό μας κόστισε χρόνο. Αύριο θα πρέπει να αποφασίσουμε τι set-up θα έχουμε. Ας ελπίσουμε ότι το ζέσταμα θα γίνει στο στεγνό και θα μας δώσει την ευκαιρία να βελτιώσουμε λίγο ακόμη το στήσιμό μας. Μετά, στον αγώνα, θα δούμε τι ρυθμό μπορούμε να πιάσουμε».

 

Από την πλευρά του κι ο Hayden δεν ήταν ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την παρουσία του στις απογευματινές κατατακτήριες: «Δεν ήταν μια καλή ημέρα. Ήταν δύσκολο να δεις πράγματα το πρωί και ήθελα να φυλάξω μερικά βρόχινα ελαστικά για το απόγευμα, για παν ενδεχόμενο, έτσι δεν κάναμε πολύ δουλειά. Στις κατατακτήριες, ανά διαστήματα δεν ήμασταν τόσο πίσω, αλλά στο τέλος έβαλα το τελευταίο μου ελαστικό, έχασα το μπροστινό στα μέσα της τελευταίας στροφής, το μάζεψα αλλά κατευθυνόμουν προς τον τοίχο! Ίσα που ακούμπησα τα φρένα, αλλά με τα σλικ στο βρεγμένο χορτάρι…. αυτό ήταν! Ευτυχώς δεν ήταν μεγάλη πτώση. Ήταν η πρώτη φορά με το καινούργιο πλαίσιο στο στεγνό, αλλά χρειάζομαι περισσότερο χρόνο μαζί του. Θα ανασυγκροτηθούμε και θα δούμε τι θα γίνει αύριο στον αγώνα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3, Ζέσταμα: Ο Kent πρώτος

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Αύριο είναι διαφορετική ημέρα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα