• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon Ζέσταμα: Δυνατές οι Yamaha!
Lorenzo-Spies μπροστά, 3ος ο Pedrosa!
Νέα 30/09/2012 - 11:32

Επίδειξη δύναμης από τις Yamaha σήμερα το πρωί στην Aragon, με τους Lorenzo και Spies να ξεχωρίζουν πάνω στις εργοστασιακές μοτοσυκλέτες τους! Ο Jorge με ένα 1.49.838 πήρε την πρώτη θέση, ενώ τρομερός ήταν και ο Spies, ο οποίος έμεινε μόλις 18 χιλιοστά πίσω του!

 

Ο Pedrosa έσπασε το σερί των Yamaha στις πρώτες θέσεις, καθώς έφερε την Honda του στην 3η. Στην συνέχεια, κλείνοντας την πρώτη πεντάδα, συναντάμε ακόμα δυο Yamaha, τις δορυφορικές των Dovizioso και Crutchlow. Ο πρώτος έκανε την καλύτερή του εμφάνιση αυτό το Σ/Κ και πλασαρίστηκε 4ος, ενώ ο ομόσταυλός του – ο οποίος θα πάρει θέση στην πρώτη σειρά του grid – ήταν και πάλι πολύ δυνατός και έδειξε ότι είναι ικανός να διεκδικήσει μια θέση στο βάθρο.

 

Αρκετά πίσω και πάλι ο Rossi, ο οποίος βλέπει το όνομά του στην 9η θεση, με τον De Puniet να είναι – σήμερα το πρωί – η κορυφαία CRT. Ο Barbera ήταν ο μόνος που έπεσε, ευτυχώς χωρίς συνέπειες για τον Ισπανό. Μεγάλο ρόλο για τον αγώνα θα παίξει η επιλογή των ελαστικών, με αρκετούς αναβάτες να περιμένουν να δουν πόσο θα ανέβει η θερμοκρασία το απόγευμα, προτού κάνουν την επιλογή τους!

 

Αναλυτικά οι χρόνοι και οι τελικές στο συνοδευτικό αρχείο στο κάτω μέρος της σελίδας!

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon Moto3: Μεγάλη νίκη Salom!

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon Moto2, Ζέσταμα: Στην κορυφή ο Espargaro

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ