• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Για λίγο εκτός βάθρου ο Crutchlow
Την επόμενη φορά θα είμαι εγώ ο νικητής!
Νέα 01/10/2012 - 12:18

Για μια ακόμη φορά φέτος, ο εμφύλιος των δορυφορικών Yamaha της Tech 3 χάρισε στους θεατές ωραίες μάχες, με τον Dovizioso να παίρνει στο τέλος την 3η θέση του βάθρου, αφήνοντας ελάχιστα πίσω του τον Crutchlow, ο οποίος κάποιες στιγμές έδειχνε ικανός να πάρει το δεύτερό του βάθρο, ωστόσο στο τέλος έπρεπε να συμβιβαστεί με την 4η θέση…

 

«Προφανώς και θα ήταν τέλειο να παίρναμε το βάθρο, μετά την απογοήτευση στο Misano, ωστόσο συγχαρητήρια στον Andrea διότι – όπως πάντα – έκανε καταπληκτική δουλειά. Έβαλα τα δυνατά μου στους δυο τελευταίους γύρους, για να πάρω την 3η θέση, αλλά ήξερα ότι είχε καλύτερη ταχύτητα στις εξόδους των στροφών και αυτό έκανε την διαφορά. Ήταν αδύνατον για εμένα να προσπαθήσω και πάλι στην τελευταία στροφή, αλλά είμαι χαρούμενος με την 4η θέση διότι αυτό το αποτέλεσμα δείχνει την τεράστια πρόοδο που έχω κάνει σε σύγκριση με πέρυσι…»

 

 Στην συνέχεια, ο Βρετανός αναβάτης “υποσχέθηκε” ότι στην επόμενη μονομαχία του με τον Dovizioso, θα είναι αυτός ο νικητής! «Σήμερα ήμουν κοντά στο βάθρο, ενώ πέρυσι δυσκολευόμουν να μπω στην δεκάδα. Το αποτέλεσμα ήταν καλό και για την βαθμολογία, διότι κατάφερα να χτίσω μια μικρή διαφορά από τον Valentino και τον Alvaro. Στους τελευταίους αγώνες θα έχω μεγάλη αυτοπεποίθηση και ίσως δούμε περισσότερες μάχες με τον Andrea. Έκανα το καλύτερο δυνατό να τον κερδίσω αλλά δεν τα κατάφερα, έτσι την επόμενη φορά σε μια τέτοια μάχη, ελπίζω να είμαι εγώ αυτός που θα στεφθεί νικητής!»

 

Επόμενο άρθρο »

Scooter Festival στο Γκάζι 6-8/10

« Προηγούμενο άρθρο

Δύσκολος αγώνας και πτώση για Hayden

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα