• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aragon: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 2
Υπέροχες φωτογραφίες μέσα από τον αγώνα!
Νέα 02/10/2012 - 09:56

Ο 14ος γύρος Πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε την Κυριακή, με τον αγώνα στην πίστα της Aragon να μην διεκδικεί δάφνες ποιότητας, τουλάχιστον στην όσον αφορά στη μάχη για την πρώτη θέση! Ο Jorge παρέδωσε αμαχητί τα ηνία του αγώνα σε έναν αποφασισμένο Pedrosa, ο οποίος δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να παλέψει μέχρι τέλους για τον Τίτλο, παρά την αρκετά μεγάλη διαφορά του από τον συμπατριώτη του στην βαθμολογία.

 

Από εκεί και πέρα το ενδιαφέρον στράφηκε για την τρίτη θέση του βάθρου, όπου δόθηκε μια συναρπαστική μάχη από τους Dovizioso και Crutchlow, με τον πρώτο να βγαίνει νικητής, αλλά και τον δεύτερο να επιβεβαιώνει με τον καλύτερο τρόπο την πρόοδό του όλο αυτόν τον καιρό. Το μεγάλο όνομα του MotoGP, ο σούπερ-σταρ Valentino Rossi είχε μια άτυχη στιγμή με τον Rea και έχασε πολύτιμα δευτερόλεπτα… όταν επέστρεψε στον αγώνα κατάφερε να σκαρφαλώσει αρκετές θέσεις, για να ολοκληρώσει τελικά 8ος.

 

Δείτε τις 12 φωτογραφίες που επιλέξαμε από τον Κυριακάτικο αγώνα, πάντα σε υψηλή ανάλυση ενώ στην συνέχεια έχουμε φωτό από την γραμμή τερματισμού και το βάθρο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK: H Liberty Racing χάνει το Magny-Cours;

« Προηγούμενο άρθρο

Aragon: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα