• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Δεν θα ζητήσω την βοήθεια του Stoner
Δεν κερδίζεις τον Τίτλο δεχόμενος βοήθειες…
Νέα 02/10/2012 - 11:18

O Dani Pedrosa απέκλεισε το ενδεχόμενο να ζητήσει την βοήθεια του ομόσταυλού του, Casey Stoner, όταν ο τελευταίος επιστρέψει στις πίστες για τους τελευταίους αγώνες της καριέρας του. Παρά την άνετη νίκη του αυτή την Κυριακή, ο Pedrosa έχει 4 αγώνες μπροστά του για να καταφέρει ένα μικρό θαύμα, να ξεπεράσει τους 33 βαθμούς που τον χωρίζουν από τον Lorenzo και να πανηγυρίσει το πρώτο του Παγκόσμιο Πρωτάθλημα!

 

Ο Αυστραλός ομόσταυλός του, ο οποίος αναρρώνει από τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ελπίζει ότι θα είναι έτοιμος για το Motegi, στον επόμενο γύρο που θα διεξαχθεί από 12 ως 14 Οκτώβρη… «Κερδίζεις το Πρωτάθλημα επειδή είσαι συνολικά καλύτερος από τους υπόλοιπους… όχι επειδή δέχεσαι βοήθειες…!», δήλωσε ο Ισπανός της Honda.

 

«Έχουμε δει περιπτώσεις κατά τις οποίες ένας αναβάτης χρειάζεται βαθμούς κι ο ομόσταυλός του τον αφήνει να περάσει ίσως μετά από κάποια πτώση ή κάτι άλλο… ωστόσο ο Casey είναι νικητής και δεν θα του ζητούσα να κάνει κάτι τέτοιο! Είμαστε ομόσταυλοι, αλλά είμαστε και οι δυο νικητές και όταν επιστρέψει θα το κάνει για να κερδίσει τους τελευταίους αγώνες της καριέρας του!». Στην συνέχεια ο Pedrosa πρόσθεσε ότι βλέπει τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. «Για να είμαι ξεκάθαρος, θα προσπαθήσω να κάνω ένα καλό αγώνα κάθε Κυριακή και δεν θα σκέφτομαι τι θα κάνει (σ.σ. ο Lorenzo)».

 

Ο Dani απέκλεισε επίσης την πιθανότητα να κάνει αγώνες τακτικής, ρίχνοντας τον ρυθμό του και βάζοντας κι άλλους αναβάτες στην μάχη για την νίκη! «Αυτά μπορείς να τα κάνεις στην Moto3, αλλά με αυτές τις μοτοσυκλέτες δεν είναι τόσο εύκολο… ο ρυθμός του αγώνα είναι αυτός που είναι και δεν μπορείς να τον σταματήσεις…»

 

Επόμενο άρθρο »

Aragon: Φωτογραφικό Αφιέρωμα 3

« Προηγούμενο άρθρο

SBK: H Liberty Racing χάνει το Magny-Cours;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα