• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Μαζί και το 2013 De Puniet και Espargaro
Επιβεβαιώθηκαν με την ομάδα του Aspar
Νέα 05/10/2012 - 10:36

Ο Randy De Puniet και ο ομόσταυλός του, Aleix Espargaro, θα βρίσκονται και πάλι μαζί στην γραμμή εκκίνησης του MotoGP, με την ομάδα του Aspar την Power Electronics CRT. Ο Aspar Martinez αποφάσισε να ανανεώσει τα συμβόλαιά τους για ακόμα έναν χρόνο, την ώρα που η ομάδα του είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού – όσον αφορά στις CRT φυσικά – στο MotoGP με 11 “νίκες” σε 14 γύρους, από τις οποίες 5 έχει ο De Puniet και 6 ο Espargaro. Να μην ξεχάσουμε βέβαια ότι κανα δυο φόρες, οι αναβάτες του Aspar κατάφεραν να πλασαριστούν στην πρώτη δεκάδα!

 

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμφωνήσαμε τόσο με τον Espargaro όσο και με τον De Puniet για την επόμενη σεζόν. Ο Aleix ξεκίνησε όντας πιο πίσω από τον Randy, αλλά με σκληρή και πολύ δουλειά έφτασε σε ένα καταπληκτικό επίπεδο, τόσο στην οδήγησή του όσο και στην τεχνική! Έχει βελτιωθεί πολύ και είμαστε όλοι χαρούμενοι με αυτό. Το μόνο που ζητάω είναι να συνεχίσει έτσι διότι έχει το ταλέντο να συνεχίσει να εξελίσσεται και στο μέλλον. Ο Randy κάνει μια εξαιρετική χρονιά και είναι το σημείο αναφοράς στο νέο concept του MotoGP. Ελπίζω με τους δυο αυτούς αναβάτες, ότι η Power Electronics θα κάνει ακόμα ένα βήμα μπροστά!», σχολίασε ο Aspar.

 

Από την πλευρά του ο De Puniet υπογράμμισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανεώνω το συμβόλαιό μου με την ομάδα. Αν και η σεζόν δεν έχει τελειώσει, είναι θετική για εμάς και η καλύτερη επιλογή για μένα είναι να μείνω εδώ που είμαι. Στο διάστημα αυτό, έχουμε αναπτύξει μια τέλεια κατανόηση με τους μηχανικούς, κάτι πολύ σημαντικό. Εύχομαι να είμαστε ανταγωνιστικοί και του χρόνου…!» Τέλος ο Espargaro πρόσθεσε: “Όταν υπέγραψα με τον Aspar το 2012 το project των CRT ήταν εντελώς νέο, αν και ήξερα ότι υπέγραφα με μια ομάδα που θα είχε τα καλύτερα διαθέσιμα εξαρτήματα και τους καλύτερους μηχανικούς. Τώρα, 14 αγώνες μετά μπορώ να πω ότι είχα απόλυτο δίκιο. Παλεύουμε να είμαστε οι καλύτεροι και με 4 αγώνες να απομένουν, έχω την ευκαιρία να ολοκληρώσω την χρονιά ως η κορυφαία CRT. Μετά από μια πολύ καλή σεζόν με την ομάδα, το πιο λογικό είναι να συνεχίσουμε μαζί και εγώ να απολαύσω την σταθερότητα που κερδίζω σε προσωπικό επίπεδο…»

 

Επόμενο άρθρο »

Honda SBK: Με νέα χρώματα!

« Προηγούμενο άρθρο

Ο Rossi στην Moto2!

Χορηγοί