• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιστροφή για τον Corti στην Moto2;
Ίσως τον δούμε στον αγώνα της Sepang!
Νέα 08/10/2012 - 15:35

Ο Claudio Corti έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στα SBK αυτό το Σ/Κ, παίρνοντας την 12η θέση στην Superpole και κατακτώντας την 9η και 12η στους αγώνες της Κυριακής. Μετά την αξιόλογη παρουσία του εκεί, ο Ιταλός ενδεχομένως να επιστρέψει στην Moto2, στην Μαλαισία, με άλλη ομάδα! Να θυμίσουμε ότι ο Corti έφυγε από την Italtrans εξαιτίας της συμπεριφοράς του εκτός πίστας, και αντικαταστάθηκε από τον Toni Elias.

 

Κάτι πραγματικά το αξιοπερίεργο, είναι ότι ο Corti πληρώθηκε για να αγωνιστεί με την ομάδα του Pedercini, κάτι που εξέπληξε ίσως και τον ίδιο, μιας και η πλειοψηφία των αναβατών πληρώνουν για να αγωνιστούν στην Moto2. Σε πρόσφατη συνέντευξή του πάντως, συνεχίζει να ισχυρίζεται ότι θα κυνηγήσει την υπόθεση, μιας και θεωρεί ότι ο ίδιος πλήρωσε τα εσωτερικά προβλήματα της ομάδας που τον έδιωξε. Παράλληλα αποκάλυψε ότι έχει δεχτεί κι άλλες προσφορές για να αγωνιστεί και ότι αν όλα πάνε καλά, θα είναι στην Sepang χωρίς όμως να αποκαλύπτει με ποια ομάδα!

 

Όσον αφορά στα SBK και το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα, δήλωσε ότι ήταν δύσκολο και κουραστικό, αλλά το διασκέδασε και μάλιστα χαρακτήρισε συναρπαστικά τα Superbikes! Τέλος, τόνισε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί και πάλι με την ομάδα του Pedercini!

 

Επόμενο άρθρο »

Moto2: O Danny Kent στην Tech 3!

« Προηγούμενο άρθρο

Sykes: Ξεπεράσαμε κατά πολύ τις προσδοκίες!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα