• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
1ος Αγώνας - GP Ταϊλάνδης (Burriram)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
SBK Magny Cours: Αφιέρωμα 1
Εντυπωσιακές φωτογραφίες από το τελευταίο Σ/Κ
Νέα 09/10/2012 - 10:31

Το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2012 στα Superbikes δεν έχει τελειώσει ακόμα για εμάς, μιας και ετοιμάζουμε τα αφιερώματά μας με το πρώτο να περιλαμβάνει αρκετές φωτογραφίες από το τελευταίο Σ/Κ των SBK, στο Μagny Cours, που μας χάρισε έντονα συναισθήματα και ίσως το πιο δραματικό φινάλε στην ιστορία του Πρωταθλήματος!

 

Οι Guintoli και Sykes έκλεισαν την σεζόν κατακτώντας από μια νίκη στους δυο τελευταίους αγώνες, με την νίκη όμως του Sykes και την 3η του θέση στον άλλον αγώνα, να μην είναι αρκετά για να του χαρίσουν τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή! Ο Biaggi έκανε αυτό που έπρεπε και περνώντας την γραμμή τερματισμού στην 5η θέση, πανηγύρισε τον δεύτερο Τίτλο του στα SBK, αφήνοντας στην δεύτερη θέση για μισό βαθμό τον Sykes!

 

Απολαύστε το πρώτο μας αφιέρωμα, με το δεύτερο να αφορά αποκλειστικά στον Ρωμαίο Αυτοκράτορα και Παγκόσμιο Πρωταθλητή για το 2012!

 

Επόμενο άρθρο »

H καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση!

« Προηγούμενο άρθρο

Moto2: O Danny Kent στην Tech 3!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟΥ MotoGP 2026;
  • Ο MARCO BEZZECCHI ΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΗ APRILIA
  • O MARC MARQUEZ ME THN ΚΥΡΙΑΡΧΗ DUCATI
  • O PECCO BAGNAIA ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΒΡΕΙ ΤΗ ΧΑΜΕΝΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΣΗ
  • Ο JORGE MARTIN ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΣΕ 100% ΦΥΣΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΑΘΕ ΤΗΝ APRILIA
  • O ALEX MARQUEZ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΟΛΟ ΤΟ 2025
  • Ο FABIO QUARTARARO ΑΝ Η ΥΑΜΑΗΑ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ
  • ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ