• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σκέψεις για βάθρο κάνει ο Rossi!
Του λείπουν όμως μερικά δέκατα ακόμα
Νέα 09/10/2012 - 13:44

Ο Valentino Rossi εμφανίζεται αισιόδοξος εν όψει του 15ου Γύρου στην Ιαπωνία, θεωρώντας ότι λίγα μόλις δέκατα ανά γύρο, θα του δώσουν την δυνατότητα να πανηγυρίσει ακόμα ένα βάθρο με την Ducati φέτος. Άλλωστε, στην Ιαπωνία η Desmosedici είναι παραδοσιακά δυνατή έχοντας τέσσερεις νίκες μέσα στην έδρα των Γιαπωνέζων ανταγωνιστών της!

 

Ο Vale, ο οποίος του χρόνου επιστρέφει στην Yamaha, έχει πάρει 5 βάθρα στην συγκεκριμένη πίστα, αλλά μόλις μια νίκη, το 2008. Στο ντεμπούτο του με την Ducati, ο Rossi τερμάτισε 7ος στις κατατακτήριες, αλλά έπεσε στην αρχή του αγώνα μετά τις πρώτες στροφές… «Μ’ αρέσει πολύ το Motegi. Είναι μια ωραία πίστα με καλή πρόσφυση και έχω θετικές αναμνήσεις από πέρυσι», τόνισε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής.

 

«Σταδιακά βελτιώναμε το set-up της μοτοσυκλέτας και πιστεύω ότι θα έκανα έναν καλό αγώνα αν δεν έπεφτα στον πρώτο γύρο. Στο σήμερα, μας λείπουν ακόμα μερικά δέκατα για να μπορούμε να σκεφτόμαστε για βάθρο, αλλά στους δυο τελευταίους αγώνες καταφέραμε να έχουμε καλό και σταθερό ρυθμό μέχρι τέλους, πράγμα πολύ θετικό. Στο Motegi θα κοιτάξουμε να συνεχίσουμε σε αυτήν την κατεύθυνση και να εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες της Ducati, που είναι συνήθως πολύ υψηλές στην συγκεκριμένη πίστα».

 

Μια σοβαρή παράμετρος βέβαια, είναι η επιστροφή του Stoner, η παρουσία του οποίου θα δυσκολέψει το βάθρο για τον Rossi, μένοντας όμως να δούμε και σε τι κατάσταση θα παρουσιαστεί ο Αυστραλός άσος της Honda!

 

Από την άλλη ο Guareschi δήλωσε: «Με τον Vale δουλεύουμε σε μια ελπιδοφόρα κατεύθυνση με το set-up και θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα αποτελέσματα και αυτό το Σ/Κ. Επιπροσθέτως, η καλή πρόσφυση μας βοηθά και η Γιαπωνέζικη πίστα φημίζεται για την καλή της πρόσφυση…!»

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Lorenzo πληρώνει το 60% του εισιτηρίου!

« Προηγούμενο άρθρο

Κάταγμα ο Hayden!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα