• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανταποκριτές… live
H Bridgestone δίνει την ευκαιρία σε σπουδαστές να γίνουν ρεπόρτερ...
Διαγωνισμός 04/03/2009 - 11:36
H Bridgestone δίνει την ευκαιρία σε σπουδαστές να γίνουν ρεπόρτερ του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος. Σπουδαστές δημοσιογραφίας από όλη την Ευρώπη, μπορούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό της ιαπωνικής εταιρίας ελαστικών, επιδεικνύοντας το ταλέντο τους διαμέσου ενός κειμένου και ερωτήσεων συνέντευξης.

Οι 11 τυχεροί του τελικού – που θα αναδειχθούν από μια διεθνή επιτροπή κριτών - θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν σε έναν αγώνα του Παγκοσμίου MotoGP, από όπου θα περιγράψουν τις εμπειρίες τους.
Οι φετινές συμμετοχές μπορούν να σταλούν στις εξής γλώσσες: Αγγλικά, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Πολωνικά, Ισπανικά ή Πορτογαλέζικα και περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση www.bridgestone.eu/e-reporter Ελπίζουμε κάποιοι αναγνώστες του site μας που έχουν το μεράκι και θέλουν να γίνουν ρεπόρτερ, να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό και να έχουμε Έλληνα νικητή ανάμεσα στους 11.
Εμείς θα του δώσουμε την ευκαιρία να αρθρογραφήσει και στο περιοδικό «motoGP world», περιγράφοντας την εμπειρία του τελικού

Επόμενο άρθρο »

ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

« Προηγούμενο άρθρο

Ευκαιρία για τους διαβασμένους του motoGP

Χορηγοί