• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Palma υποδέχεται τον Lorenzo!
Χιλιάδες κόσμου πανηγύρισαν τον Τίτλο μαζί με τον Jorge
Νέα 23/11/2012 - 11:17

Χιλιάδες οπαδών του Παγκόσμιου Πρωταθλητή 2012, Jorge Lorenzo, υποδέχτηκαν την Τρίτη που μας πέρασε τον Ισπανό άσο, πανηγυρίζοντας μαζί του για την κατάκτηση του φετινού Τίτλου. Ο Jorge οδηγήθηκε στους δρόμους της πόλης, πάνω σε ένα κάμπριο αυτοκίνητο δίπλα στη μητέρα του, ενώ μπροστά υπήρχε αστυνομική συνοδεία και πίσω του μερικοί μοτοσυκλετιστές. Ο Πρόεδρος Bauza τον υποδέχτηκε και τον συνεχάρη για «όλες τις επιτυχίες στην καριέρα σου και ειδικά γι’ αυτόν το δεύτερο Τίτλο»

 

«Ολοκλήρωσες μια καταπληκτική χρονιά φέτος, που σε κάνει μια από τις εξέχουσες μορφές των αγώνων μοτοσυκλέτας σ’ όλον τον κόσμο!», του είπε ο Bauza. Ο 4 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, δυο φορές στα 250cc και άλλες δυο στο MotoGP, δήλωσε χαρούμενος με την υποδοχή που του επιφύλαξαν στην Palma: «Το να επιστρέφω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και να πανηγυρίζω αυτόν το δεύτερο Τίτλο, είναι σαν όνειρο για εμένα! Με 4 Παγκόσμιους Τίτλους, δεν θέλω τίποτα περισσότερο. Ό,τι έρθει στο μέλλον θα είναι δώρο»

 

Τέλος, σχετικά με τη δυνατή του μάχη με τον Pedrosa, μέχρι τον προτελευταίο αγώνα της χρονιάς, ο Lorenzo τόνισε: «Κέρδισε 7 αγώνες και ήταν δύσκολο να αντισταθούμε στις επιθέσεις τους, ωστόσο τα καταφέραμε με εξυπνάδα και χωρίς να κάνουμε το λάθος σε κρίσιμες στιγμές».

 

Απολαύστε το video από τη θερμή υποδοχή που έτυχε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2012!

 

Επόμενο άρθρο »

Minibikers και το GP της Βαλένθια

« Προηγούμενο άρθρο

Aspar: Πιο ανταγωνιστικές το 2013 οι CRT!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα