• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σημείο αναφοράς και στα social networks ο Rossi!
O δημοφιλής αναβάτης έχει ξεπεράσει Alonso και Lorenzo!
Νέα 12/12/2012 - 15:11

Ο Valentino Rossi παραμένει λαοφιλής και είδωλο για τους οπαδούς του ανά τον κόσμο, παρά τα άσχημά του αποτελέσματα τα τελευταία δυο χρόνια με τη Ducati. Είναι χαρακτηριστικό μάλιστα ότι στο twitter ο Vale ξεπερνάει σε αριθμό followers μεγάλους αστέρες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως τους Fernando Alonso, Jenson Button και Jorge Lorenzo!

 

Η πίστη των οπαδών του Rossi αντικατοπτρίζεται με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο στον αριθμό που τον ακολουθούν στα social networks, κάτι που τα τελευταία χρόνια είναι δηλωτικό της δημοτικότητας που απολαμβάνουν δημόσια πρόσωπα ανά την υφήλιο. Ο Ιταλός άσος της Yamaha πλέον, έχει ξεπεράσει στο twitter τους 1.500.000 followers, έχοντας το διπλάσιο αριθμό από το νέο του ομόσταυλο, και Παγκόσμιο Πρωταθλητή 2012, Jorge Lorenzo. Ο τελευταίος μετράει μόλις 650.000 followers.

 

Με παρουσία λίγο πάνω από ένα χρόνο (13 μήνες!) ο Vale έχει ξεπεράσει δημοφιλείς αστέρες του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως τους Βρετανούς Jenson Button και Lewis Hamilton αλλά και τον Fernando Alonso, ο οποίος αριθμεί περί τους 1.400.000 followers.

Μπορείτε να γίνετε followers του Vale στο @ValeYellow46, ενώ αν θέλετε να ενημερώνεστε άμεσα για τα τελευταία νέα από το μαγικό κόσμο του MotoGP αλλά και για το χώρο της μοτοσυκλέτας γενικότερα, μπορείτε να μας ακολουθήσετε στο @MGCLUB.

 

Επόμενο άρθρο »

O Luca Scassa επιστρέφει στα Supersport

« Προηγούμενο άρθρο

Στις 14 Ιουλίου το GP της Γερμανίας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα