• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Νέες βολές Stoner!
Είχαμε καταντήσει μαριονέτες!
Νέα 28/01/2013 - 13:49

Παρά το γεγονός ότι πριν από μερικές ώρες, ο Casey Stoner επιβεβαίωσε ότι θα αγωνίζεται στα αυτοκίνητα και στο Dunlop Series στην πατρίδα του, εν τούτοις ο Αυστραλός δυο φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής άφησε μισάνοιχτη την πόρτα της επιστροφής του στη μεγάλη κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP!

 

Ο Casey είχε αποκαλύψει τη διάθεσή του να αποχωρήσει τον περασμένο Μάιο, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα στο Le Mans, δηλώνοντας ότι χάνει το πάθος του για τους αγώνες. Μόλις πριν από λίγες ώρες, σε συνέντευξη που έδωσε στη Sunday Daily Telegraph (περισσότερα δείτε εδώ), ο Stoner μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν μακριά από το MotoGP και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επιστροφής του, αν και όπως έχουν τα πράγματα σήμερα, τόνισε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει!

 

«Οι τραυματισμοί δεν έπαιξαν ρόλο στην απόφασή μου να αποσυρθώ, ούτε και το ότι ήθελα να δοκιμάσω νέες προκλήσεις», σχολίασε ο Αυστραλός άσος και συνέχισε: «Ούτε και η οικογένεια έπαιξε ρόλο. Απλά σταμάτησα να είμαι ερωτευμένος με το άθλημα. Δεν μας σεβόντουσαν αρκετοί και δεν μου άρεσε η κατεύθυνση που είχε πάρει. Είχαμε φιλονικίες, καβγάδες και κάποιοι προσπάθησαν μάλιστα να μας ρίξουν από τα scooter όταν πηγαίναμε στα pits! Δυστυχώς δεν τους άρεσε η ειλικρίνειά μουστα paddock. Και αυτό έπαιξε το ρόλο του, αλλά κυρίως η κατεύθυνση που έχει πάρει το άθλημα».

 

«Χάσαμε έναν αναβάτη πριν μερικά χρόνια και μέσα σ’ ένα μήνα ήταν σαν να μην είχε συμβεί ποτέ! Ήθελαν να βλέπουν χτυπήματα και πτώσεις και δεν συνειδητοποιούσαν ότι ρισκάραμε τις ζωές μας. Είχαμε καταντήσει μαριονέτες σ’ αυτόν τον κόσμο, ο οποίος δεν έχει καμμία σχέση με το μηχανοκίνητο αθλητισμό. Δεν έχω καμμία πρόθεση να επιστρέψω στο άθλημα. Ωστόσο αν δω δραματικές αλλαγές στο Πρωτάθλημα, σε σημείο που θα αποκτήσει εκ νέου ενδιαφέρον, υπάρχει μια πιθανότητα. Ωστόσο όπως το βλέπω να πηγαίνει, δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω».

 

Επόμενο άρθρο »

2ο Video: Wrooom 2013

« Προηγούμενο άρθρο

Κυκλοφόρησε το 21ο τεύχος του Cycle Ride

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα