• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Κοινό τεστ Yamaha-Honda;
Στην πίστα του Austin από 12 έως 14 Μαρτίου
Νέα 01/02/2013 - 10:13

Όπως έγινε γνωστό από τα μέσα του περασμένου μήνα, το HRC έχει επισήμως κλείσει ένα τεστ για τους Dani Pedrosa και Marc Marquez στην πίστα του Austin, από 12 έως και 14 Μαρτίου. Ωστόσο, η Dorna και οι ομάδες ζήτησαν από τον Γιαπωνέζο κατασκευαστή να προσκαλέσει και άλλους να συμμετάσχουν – αν το επιθυμούν – με τα έξοδα να επιβαρύνουν τους ίδιους.

 

Φήμες από την Ισπανία θέλουν τη Yamaha να σκέφτεται το ενδεχόμενο συμμετοχής της στο τεστ, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα πραγματοποιήσουν το ταξίδι στο Τέξας, ή απλά θα προτιμήσουν την πιο φτηνή λύση, στέλνοντας ένα δοκιμαστή στην πίστα για να μαζέψει πληροφορίες. Πάντως, τόσο ο Valentino Rossi όσο και ο Jorge Lorenzo, επιθυμούν να βρεθούν στην πίστα του Austin, ώστε να μάθουν τα μυστικά της και να βρουν κάποιες πρώτες ρυθμίσεις για να είναι έτοιμοι στο δεύτερο αγώνα της σεζόν εκεί (21 Απριλίου).

 

Μέχρι στιγμής κανείς άλλος δεν έχει δείξει ενδιαφέρον να συμμετάσχει, εκτός ίσως από την LCR Honda η οποία θέλει να στείλει τον Stefan Bradl, ωστόσο μόνο για να μεταφέρει τη μοτοσυκλέτα – και το σχετικό εξοπλισμό – στο Τέξας θα τους κοστίσει 35.000 ευρώ! Αν συνυπολογίσουμε τα έξοδα εισιτηρίων και διατροφής όλης της ομάδας και πληρωμής μέρους από τα 50.000 ευρώ (ανά ημέρα) για την ενοικίαση της πίστας, τότε αντιλαμβάνεται κανείς ότι το κόστος ίσως αποδειχτεί δυσβάσταχτο για τη δορυφορική ομάδα.

 

Επόμενο άρθρο »

Smith: Δεν τρομάζω!

« Προηγούμενο άρθρο

Aoyama: Αργεί η διαδικασία ανάρρωσης

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα