• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Petrucci: Xωρίς ηλεκτρονικά!
Σταδιακά πέρασε στη νέα ECU ο Ιταλός αναβάτης
Νέα 04/02/2013 - 10:07

Μετά τη μακρά χειμερινή διακοπή, το MotoGP επιστρέφει στις πίστες με το πρώτο επίσημο τεστ της χρονιάς, στην πίστα της Μαλαισίας.  Οι πρώτες δυο ημέρες – Κυριακή και Δευτέρα – ανήκουν αποκλειστικά στις CRT ομάδες (με εξαίρεση την PBM UK που αποφάσισε να καθυστερήσει το ντεμπούτο της μοτοσυκλέτας της για το δεύτερο τεστ στη Sepang, από 26 έως 28 Φεβρουαρίου) που θα χρησιμοποιήσουν τη νέα ηλεκτρονική της Magneti Marelli.

 

Η νέα ECU ανάγκασε όλες τις ομάδες να δουλέψουν αρκετά στα pits για να βρουν ένα κατάλληλο στήσιμο, ενώ σε συνδυασμό με κάποιες καθυστερήσεις σε αφίξεις εξαρτημάτων, η πρώτη ημέρα του τεστ ήταν μάλλον άκαρπη για τους αναβάτες. Εξαίρεση αποτελεί ο Danilo Petrucci, με τον Ιταλό αναβάτη να ολοκληρώνει 27 γύρους πάνω στην IODASUTER BMW του, με καλύτερο χρόνο στα 2.06.841! Ο Danilo – στην αρχή των δοκιμών – βγήκε με την μοτοσυκλέτα του 2012, χωρίς υποστήριξη ηλεκτρονικών, και στη συνέχεια άρχισε να δοκιμάζει τη νέα ηλεκτρονική.

 

«Είμαι αρκετά χαρούμενος με αυτά που πετύχαμε σήμερα (σ.σ. χτες). Χρησιμοποιήσαμε τη μοτοσυκλέτα του 2012 και αυτό μας επέτρεψε να κάνουμε μερικούς γύρους, χωρίς να χάσουμε την ημέρα μας στα pits», σχολίασε ο Ιταλός αναβάτης και ολοκλήρωσε: «Ξεκινήσαμε χωρίς καθόλου ηλεκτρονικά, ώστε να κατανοήσουμε την πληροφόρηση που μας δίνει η μοτοσυκλέτα σε κάθε στιγμή και αυτό μας βοήθησε να καταλάβουμε τη νέα λειτουργία της ECU και αύριο θα συνεχίσουμε την εξέλιξη».


Να σημειώσουμε ότι ο Danilo Petrucci, με το πέρας της χτεσινής ημέρας, ανέβασε το εξής σχόλιο στο λογαριασμό του στο twitter: "Είναι πραγματικά δύσκολο να οδηγείς τη μοτοσυκλέτα χωρίς ηλεκτρονικά βοηθήματα!"

 

 

 

 

Επόμενο άρθρο »

Η Μ1 του Vale για τη Sepang!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, CRT Τεστ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα