• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Βρίσκει το ρυθμό του ο Pedrosa
Ταχύτερος όλων την 1η ημέρα δοκιμών
Νέα 05/02/2013 - 17:16

Μετά τη μακρά χειμερινή περίοδο, ο Dani Pedrosa επέστρεψε στις πίστες πάνω στη Honda RC213Vκαι ξεκίνησε τον προγραμματισμό του για τη νέα σεζόν. Παρά το γεγονός ότι η πρόβλεψη του καιρού μιλούσε για βροχές, αυτό δεν επαληθεύτηκε και η ημέρα κύλησε ομαλά για τους αναβάτες του HRC. Ο Dani δούλεψε κυρίως με το μοτέρ της Honda, ενόψει των νέων αυστηρότερων κανονισμών, που προβλέπουν πέντε μοτέρ για φέτος.

 

Η πρώτη θέση της σημερινής ημέρας άλλαξε αρκετές φορές χέρια, με τον Dani Pedrosa να καταφέρνει να την αρπάζει στο τέλος, έστω και με οριακή διαφορά από το δεύτερο Lorenzo. Ο Ισπανός έμπειρος αναβάτης του HRC, σταμάτησε το χρονόμετρο στα 2.01.157.

 

«Είναι η πρώτη ημέρα δοκιμών μετά τη χειμερινή διακοπή», δήλωσε ο Dani. «Περάσαμε τρεις μήνες μακριά από τη μοτοσυκλέτα και η αίσθησή μας από την πρώτη ημέρα είναι θετική. Η πίστα ήταν σε καλή κατάσταση και καταφέραμε να κάνουμε πολλούς γύρους σε καλό ρυθμό. Δεν είχα οδηγήσει τη μοτοσυκλέτα από το τεστ της Βαλένθια, έτσι σήμερα έγινε μια καλή αρχή στο να βρω και πάλι το ρυθμό μου. Δεν σταθήκαμε πολύ στο στήσιμο, αλλά θα το κάνουμε στις δυο υπόλοιπες ημέρες».

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang, Φωτογραφικό 1

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang Test: Video

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα