• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Nakamoto: Δεν υπάρχει καθυστέρηση!
Έτοιμη η μοτοσυκλέτα των ιδιωτών το 2014
Νέα 07/02/2013 - 12:25

Ο αντι-Πρόεδρος του HRC, Shuhei Nakamoto έδωσε νεότερες πληροφορίες για τη μοτοσυκλέτα των ιδιωτών, που αναμένεται να μπει στο Πρωτάθλημα το 2014 και θα υπόκειται στους κανονισμούς των CRT.

 

«Δυστυχώς ο προγραμματισμός μας έχει υποστεί μια μικρή καθυστέρηση, διότι δεν είναι εύκολο να περιορίσεις το κόστος στα 1 εκατ. ευρώ και να περιλαμβάνει συντήρηση για ένα έτος και άλλα πράγματα. Το αποτέλεσμα είναι ότι αλλάζουμε τις προδιαγραφές του κινητήρα και του πλαισίου», σχολίασε ο Nakamoto, o οποίος νωρίτερα είχε αρνηθεί ότι μια αρχική έκδοση της μοτοσυκλέτας είναι στη διάθεση των δοκιμαστών της ομάδας στη Μαλαισία.

 

«Οι διαφορές ως προς τον κινητήρα (σ.σ. με την εργοστασιακή RC213V) βρίσκονται στις βαλβίδες, η των ιδιωτών δεν θα έχει πνευματικές, ενώ ως προς τη μετάδοση, αυτή θα είναι στάνταρ, όχι seamless. Τέλος, για το πλαίσιο σχεδιάζουμε να χρησιμοποιήσουμε ανάρτηση της Ohlins και συζητάμε τόσο με Brembo, όσο και με Nissin για τα φρένα». Όσο για τα ηλεκτρονικά, ο Nakamoto υπογράμμισε ότι η μοτοσυκλέτα θα έχει την ECU της Magneti Marelli.

 

Στη συνέχεια ξεκαθάρισε ότι: «Όταν λέω καθυστέρηση εννοώ από το δικό μας προγραμματισμό. Η μοτοσυκλέτα θα είναι έτοιμη, όπως έχουμε πει, την επόμενη χρονιά. Είχαμε σκοπό να δοκιμάσουμε μια αρχική της εκδοχή στο Brno, τον Αύγουστο, ωστόσο αυτό θα γίνει πλέον στις δοκιμές της Βαλένθια, με το πέρας της φετινής σεζόν».

 

Τέλος, ερωτηθείς για το πόσες αναμένει να πουληθούν, απάντησε: «Πέντε… μπορούμε να κατασκευάσουμε και περισσότερες, ωστόσο θεωρώ ότι πέντε είναι ένας λογικός αριθμός».

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang, ημέρα 3η: Super Pedrosa!

« Προηγούμενο άρθρο

Πρώτη πτώση για Marquez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα