• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ούτε ζέστη ούτε κρύο!
Το νέο ελαστικό είναι παρόμοιο με το προηγούμενο
Νέα 07/02/2013 - 14:45

Ο Dani Pedrosa κατάφερε να διατηρηθεί στην πρώτη θέση και σήμερα, τελευταία ημέρα των δοκιμών στη Μαλαισία, σημειώνοντας χρόνο στα 2.00.100! Ο Dani – το πρωί – είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει εναλλακτικές όσον αφορά στην κατανομή του βάρους της μοτοσυκλέτας, ενώ παράλληλα τέσταρε και το νέο ελαστικό της Bridgestone, το οποίο βρήκε παρόμοιο με το προηγούμενο με το chattering όμως να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του. 

 

Ο Ισπανός άσος ολοκλήρωσε 44 γύρους συνολικά, σημειώνοντας τον ταχύτερό του γύρο το πρωί, μόλις στην 4η του απόπειρα, όταν και οι συνθήκες στην πίστα ήταν εξαιρετικές. Στη συνέχεια, έχοντας ολοκληρώσει τον προγραμματισμό του, ο Pedrosa αποφάσισε να μην βγει στην πίστα το απόγευμα.

 

«Φεύγουμε από τη Sepang έχοντας αποκομίσει καλή αίσθηση, μιας και είχαμε καλούς χρόνους και τις τρεις ημέρες. Κάναμε πολλούς γύρους, αλλά πάνω απ’ όλα είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε μερικά πολύ σημαντικά πράγματα με τον κινητήρα και την κατανομή βάρους. Σήμερα εστιάσαμε κυρίως στο πίσω ελαστικό, και ειδικά στο νέο σκληρό της Bridgestone. Είναι παρόμοιο με το προηγούμενο, αλλά προσφέρει λίγη περισσότερη πρόσφυση σε κάποιους τομείς. Ωστόσο δημιουργεί και περισσότερο chattering! Ολοκληρώσαμε ωραία το τεστ και ελπίζουμε να κάνουμε το ίδιο και στα επόμενα που ακολουθούν!».

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Θέση βάθρου!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang, ημέρα 3η: Super Pedrosa!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα