• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Ζητούμενο η σταθερότητα!
Αυτό ακριβώς είναι που ψάχναμε στη Μαλαισία
Νέα 07/02/2013 - 15:45

Ο Marc Marquez μπήκε – για ακόμη μια φορά – δυνατά στις αρχές των σημερινών δοκιμών, ωστόσο υπέστη την πρώτη του πτώση πάνω στη νέα του μοτοσυκλέτα, χάνοντας το μπροστινό στην τελευταία στροφή της πίστας της Sepang.

 

Ο Ισπανός άσος δεν είχε κάτι το σοβαρό και αργότερα ξαναβγήκε στην πίστα για να σημειώσει τον καλύτερό του χρόνο στον 32ο γύρο του, σε σύνολο 33! Το απόγευμα έκανε προσομοίωση αγώνα – 19 γύρους στο σύνολο – και κατάφερε να είναι σταθερός στο 2.01! «Είμαι εξαιρετικά χαρούμενος με τα αποτελέσματά μας αυτές τις ημέρες, διότι σταδιακά άρχιζα να είμαι πιο σταθερός στους χρόνους μου», τόνισε ο Marquez, ο οποίος σήμερα πήρε την 4η θέση με 2.00.636.

 

«Αυτό ακριβώς ήταν που ψάχναμε σ’ αυτό το τεστ. Κάθε ημέρα ήμασταν βελτιωμένοι, αλλά αυτό έρχεται σε δευτερεύουσα μοίρα. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε την πρώτη μας προσομοίωση αγώνα και αυτό με βοήθησε να κατανοήσω καλύτερα την κατηγορία αλλά και τη μοτοσυκλέτα. Είχα και την πρώτη μου πτώση, η οποία ευτυχώς ήταν ελαφριά. Έχασα το μπροστινό στα φρένα, αλλά δεν έπαθα τίποτα το σοβαρό. Η συνολική εικόνα του τεστ είναι θετική!».

 

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Είμαι δυνατός!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Θέση βάθρου!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα