• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Smith: Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα
Πρέπει να μειώσουμε κι άλλο τη διαφορά μας!
Νέα 08/02/2013 - 14:38

Για μια ακόμη φορά, ο νεοφερμένος στη μεγάλη κατηγορία Bradley Smith, ήταν εντυπωσιακός πάνω στη Μ1 του, ολοκληρώνοντας 48 γύρους την 3η και τελευταία ημέρα των δοκιμών στη Μαλαισία, όντας γρήγορος και σταθερός στην προσομοίωση αγώνα που επιχείρησε.

 

Ο 22χρονος αναβάτης έκανε μια ομαλή μετάβαση από τη Moto2 στην πιο ισχυρή – και πιο βαριά – μοτοσυκλέτα, με την προσομοίωση αγώνα να του δίνει πολύτιμες πληροφορίες για το που πρέπει να βελτιωθεί, δυο εβδομάδες περίπου πριν το επόμενο τεστ στη Sepang.

 

«Είμαι πραγματικά χαρούμενος με την πορεία που είχαμε σε αυτές τις δοκιμές και η θέση μου αυτήμε γεμίζει εμπιστοσύνη», σχολίασε ο Βρετανός αναβάτης. «Δεν ήρθα εδώ με πολλές προσδοκίες, αλλά η 8η θέση είναι ακριβώς εκεί που πρέπει να είναι αυτή η μοτοσυκλέτα. Ακόμα δεν είμαι σε θέση να πάρω το 100% από αυτή, αλλά με κάθε γύρο που κάνω χτίζω εμπιστοσύνη και εκπληρώσαμε το στόχο μας, που ήταν να έρθουμε εδώ και να κατανοήσουμε πως πρέπει να οδηγείται η μοτοσυκλέτα».

 

«Πρέπει να είμαι πιο ομαλός, αλλά είμαι χαρούμενος με τη διαφορά μου να είναι στα 2 δευτερόλεπτα από την κορυφή. Το ήξερα ότι ήταν εφικτό, ωστόσο τώρα αρχίζει η σκληρή δουλειά ώστε να προσπαθήσουμε να τη μειώσουμε. Η προσομοίωση αγώνα ήταν σκληρή, όμως ήταν απαραίτητη για να κερδίσω σε εμπειρία. Η ημέρα ήταν η πιο ζεστή του τεστ και ήταν δύσκολο να οδηγάς μια MotoGP μοτοσυκλέτα για τόσο μεγάλη απόσταση σε τόσο υψηλό ρυθμό. Το θετικό ήταν ότι στον τελευταίο μου γύρο έκανα 2.02.9, ενώ ο καλύτερός μου γύρος ήταν στα 2.02.5. Αυτό δείχνει ότι ήμουν σταθερός και φεύγω χαρούμενος που έμαθα τόσα πολλά εδώ. Ανυπομονώ να ανέβω και πάλι στη μοτοσυκλέτα στο τέλος του μήνα!»

 

Επόμενο άρθρο »

Sepang Super Φωτογραφικό!

« Προηγούμενο άρθρο

Bautista: Έτοιμοι στο Κατάρ!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα