• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Και η Yamaha στη COTA
Θα πάρει μέρος στις δοκιμές, αρνητική η Ducati
Νέα 09/02/2013 - 09:49

Η Yamaha αποφάσισε να λάβει και αυτή μέρος στις δοκιμές της Honda που θα διεξαχθούν στην πίστα του Austin, τον Μάρτιο. Μπορεί τα χρήματα να αποτελούν σοβαρό παράγοντα στις μέρες μας, ωστόσο μετά το τριήμερο τεστ στη Μαλαισία - όπου οι Pedrosa και Marquez ήταν πολύ ανταγωνιστικοί - ο Γιαπωνέζος κατασκευαστής επέλεξε να βρεθεί στο Τέξας, δίνοντας την ευκαιρία στους αναβάτες του να μάθουν τα μυστικά της νέας πίστας.

 

Τόσο ο Jorge Lorenzo, όσο και ο Valentino Rossi επέμεναν να δώσουν το παρών στην καινούργια πίστα του ημερολογίου αγώνων, ώστε να έχουν τη δυνατότητα να βρουν ένα αρχικό στήσιμο για το δεύτερο αγώνα της σεζόν και πλέον η επιθυμία τους θα πραγματοποιηθεί. Στο στρατόπεδο της 3ης εργοστασιακής ομάδας του Πρωταθλήματος, της Ducati, οι Hayden και Dovizioso εξέφρασαν την ίδια επιθυμία, ωστόσο το οικονομικό - το συνολικό κόστος ξεπερνά τις 300.000 ευρώ - αποτελεί για την ώρα αποτρεπτικό παράγοντα.

 

"Για την ώρα δεν έχει προγραμματιστεί κάτι για δοκιμές στο Austin, ωστόσο η πόρτα είναι ανοιχτή κα ελπίζω να αλλάξουν γνώμη", σχολίασε ο Αμερικανός άσος της Ducati. "Χωρίς αυτό το τεστ δεν θα έχουμε καμμία ελπίδα απέναντι στις Honda και στις Yamaha στον αγώνα. Θα μας δώσει μια καλή ευκαιρία να μάθουμε την πίστα και να βρούμε ένα πρώτο set-up".

 

Επόμενο άρθρο »

Video από τη Sepang

« Προηγούμενο άρθρο

Επιστροφή στους 2 τροχούς για Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα