• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto3 Jerez, ημέρα 2η
Μπροστά ο Vinales, έσπασε το μοτέρ του Σίσση!
Νέα 21/02/2013 - 10:49

Τη δεύτερη ημέρα δοκιμών της Moto3 στη Jerez, ήταν ο Maverick Vinales αυτός που σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο και επανήλθε στην πρώτη θέση, αφήνοντας πίσω του τον Alex Rins και τον αναβάτη της Red Bull KTM Ajo, Luis Salom.

 

Η ΚΤΜ θριάμβευσε για μια ακόμη φορά, με τρεις μοτοσυκλέτες της στις πρώτες θέσεις και τον Vinales να σταματά το χρονόμετρο στο 1.46.805 – μόλις ξεδιάλυνε η ομίχλη από την πίστα – με τον Rins να τον πιέζει και να παίρνει τη δεύτερη θέση με διαφορά μόλις στο 0,006δ! Οι δυο τους ήταν και οι μόνοι που έπεσαν κάτω από το όριο του 1.47, επιφυλάσσοντάς μας μια πολύ ωραία αναμέτρηση και σήμερα, τελευταία ημέρα των δοκιμών.

 

Κοντά στους πρώτους δυο, ένας ακόμα Ισπανός, ο Salom, ο οποίος κατάφερε να μείνει σε απόσταση 3/10 από την κορυφή. Από εκεί και κάτω η διαφορά αγγίζει το ένα δευτερόλεπτο, με τον Jonas Folger να φέρνει τη μοτοσυκλέτα του στην 4η θέση, 9/10 πίσω από τον Vinales. Πολύ καλή η παρουσία του Oliveira, με τον Πορτογάλο να φιγουράρει στην 5η θέση, ενώ εξαιρετικός ήταν ο νεοφερμένος στην κατηγορία Juanfran Guevara, ο οποίος κατάφερε να πάρει την 6η θέση! Μάλιστα ο νεαρός Ισπανός είχε καταφέρει να βρεθεί – έστω και για λίγο – στην πρώτη θέση της λίστας! Η πιο γρήγορη Suter Honda ήταν αυτή του Brad Binder (7ος) με τον Vazquez να τον ακολουθεί από κοντά.

 

Τον ένατο ταχύτερο σημείωσε ο Danny Webb, ο οποίος ήταν ο πιο γρήγορος στο βρεγμένο την Τρίτη, ενώ τη δεκάδα ολοκλήρωσε ο Jakub Kornfeil. Πολύ άτυχος ο “δικός μας” Θανάσης Σίσσης, του οποίου ο κινητήρας έσπασε μετά από 23 γύρους κι έτσι δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 24η θέση, που οπωσδήποτε δεν είναι αντιπροσωπευτική των δυνατοτήτων του νεαρού Ελληνο-Αυστραλού. Ο καλύτερος χρόνος του ήταν στο 1.49.769, σχεδόν 3 δευτερόλεπτα πίσω από τον πρωτοπόρο.

 

Αναλυτικά οι χρόνοι των αναβατών της Moto3, τη δεύτερη ημέρα δοκιμών στη Jerez, στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

Ο Lascorz σχολιαστής!

« Προηγούμενο άρθρο

Ποιός είναι ο οδηγός της KOSMOCAR–EKO DUCATI TEAM;

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα