• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2 Jerez, ημέρα 3η
O Terol μπροστά, ακολούθησαν Redding και Kent
Νέα 22/02/2013 - 09:47

Η βροχή και η ομίχλη επανήλθαν στην πίστα της Jerez, την τρίτη και τελευταία ημέρα δοκιμών της Moto2 στην Ισπανία, με μόλις 20 (από τους 33) αναβάτες να δίνουν το παρόν στην πίστα το πρωί! Το απόγευμα μάλιστα, μόνο οι Elias και Schrotter βγήκαν για να κάνουν μερικούς γύρους, καθώς οι υπόλοιποι μάζευαν τα πράγματά τους για να φύγουν!

 

Στο βρεγμένο, ο Nico Terol επιβεβαίωσε και πάλι την ευχέρειά του – όπως έκανε και την Τρίτη όταν σημείωσε τον καλύτερο χρόνο με ίδιες συνθήκες – και με ένα καλό 1.54.860 άφησε πίσω του τους Βρετανούς Scott Redding και το νεοφερμένο στην κατηγορία, Danny Kent. Ο Johann Zarco πήρε την 4η θέση, με τον Ricky Cardus να βρίσκεται στην 5η θέση, την ώρα που οι ομόσταυλοί του (Corsi, De Angelis και Pasini) αποφάσιζαν να μην βγουν καθόλου.

 

Την έκτη θέση πήρε ο Xavier Simeon, ακολουθούμενος από τους Nakagami, Aegerter, Torres, ενώ ο σπεσιαλίστας του βρεγμένου, Anthony West, κατάφερε να πλασαριστεί δέκατος. Στο σύνολο των τριών ημερών του τεστ, ο πιο γρήγορος αναβάτης είναι ο Pol Espargaro, ο οποίος απέδειξε ότι είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί της κατηγορίας. Οι επόμενες δοκιμές της κατηγορίας θα λάβουν χώρα από 18 Μαρτίου έως 21 του ίδιου μήνα, στην ίδια πίστα. Να σημειώσουμε ότι τότε οι ομάδες θα λάβουν και τους κινητήρες της Honda με τις προδιαγραφές του 2013.

 

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης ημέρας δοκιμών, στο συνοδευτικό μας αρχείο!

 

Επόμενο άρθρο »

SBK Αυστραλία, ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

SBK 2013: Οι αναβάτες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα