• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Italian Internationals 2013
Φανταστικό σόου από τον Cairoli της SIDI SPORT!
Νέα Αγοράς 26/02/2013 - 10:47

Ο Tony Cairoli συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε και εννοούμε φυσικά από το ψηλότερο σκαλί του βάθρου! Ο Ιταλός σούπερ-σταρ δεν έχασε χρόνο και άφησε το στίγμα του στο πρώτο μεγάλο motocross event της χρονιάς, στο Italian Internationals 2013!

 

Όπως πάντα, η SIDI ήταν δίπλα στον Cairoli στηρίζοντας τις προσπάθειές του και πανηγυρίζοντας μαζί του τη νίκη, μαζί με τις Crossfire 2 μπότες, το νέο μοντέλο στη συλλογή της SIDI SPORT για off road. Μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις – και νίκες – στους πρώτους δυο γύρους στη Riola Sardo (Σαρδηνία, 3/2) και στη Malagrotta (Ρώμη 10/2), ο Cairoli έδωσε το δικό του σόου στο τελικό του event, στην πίστα Arco το Σάββατο 17/2 στο Τρεντίνο.

 

Η επιτυχία ήταν διπλή για τον Tony Cairoli ο οποίος πήρε τον Τίτλο σε δύο MX1 κατηγορίες, μπροστά από τον ομόσταυλό του De Dycker, ο οποίος και αυτός αγωνίζεται με μπότες της SIDI. Η εντυπωσιακή του αυτή εμφάνιση, αφήνει πολλές υποσχέσεις και βάζει τον Cairoli σε θέση ισχύος για να διεκδικήσει τον έβδομο Παγκόσμιο Τίτλο του!

 

Επόμενο άρθρο »

DAINESE ASPIDE D-DRY

« Προηγούμενο άρθρο

Video: Προστατευτικά Leatt

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα