• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για αντεπίθεση ο Pedrosa
“Να ανασυγκροτηθούμε για την επόμενη ημέρα”
Νέα 27/02/2013 - 14:36

Μετά τη χτεσινή απογευματινή μπόρα, η πίστα της Sepang ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση σήμερα, με τους αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος να ρίχνουν τους χρόνους τους δοκιμάζοντας παράλληλα διαφορετικά εξαρτήματα και ρυθμίσεις στις μοτοσυκλέτες τους.

 

Ο Dani Pedrosa είχε την ευκαιρία να κάνει πολλούς γύρους μέσα στην πίστα, συνεχίζοντας τη δουλειά που έχει ξεκινήσει  με το μπροστινό πιρούνι και ανάρτηση. Ολοκλήρωσε την ημέρα στη δεύτερη θέση – για πρώτη φορά φέτος – με χρόνο 2.00.651 και λίγο πάνω από 3/10 διαφοράς από τον συμπατριώτη του Jorge Lorenzo.

 

«Είμαι ικανοποιημένος», σχολίασε ο Ισπανός άσος. «Σήμερα μπορέσαμε και κάναμε πολλούς γύρους και εστιάσαμε κυρίως στη μπροστά και πίσω ανάρτηση. Ήταν μια δύσκολη ημέρα, εξαιτίας και των υψηλών θερμοκρασιών, αλλά παρά τη ζέστη καταφέραμε να ολοκληρώσουμε ό,τι είχαμε προγραμματίσει για σήμερα». Κλείνοντας, ο αναβάτης της εργοστασιακής Honda έδωσε το σύνθημα για αντεπίθεση: «Τώρα πρέπει να ανασυγκροτηθούμε ενόψει της επόμενης ημέρας, όταν και θα συνεχίσουμε να βελτιώνουμε τη μοτοσυκλέτα».

 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Υψηλό το τίμημα!

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΙΙ: Ημέρα 2η

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα