• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η παρουσίαση της Power Electronics Aspar
Με υψηλούς στόχους και στις 3 κατηγορίες
Νέα 28/03/2013 - 13:31

Λίγες ημέρες πριν την έναρξη του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος MotoGP, ο Aspar παρουσίασε τις τρεις ομάδες του, που θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό και στις 3 κατηγορίες που συμμετέχουν. Η τελετή έλαβε χώρα στην Βαλένθια, με τον Aspar να διαθέτει και φέτος τους περισσότερους αναβάτες στο σύνολο, έχοντας από δυο σε κάθε κατηγορία του Πρωταθλήματος!

 

Στην Moto3 η Mapfre Aspar μένει με Kalex πλαίσιο και με αναβάτες τους Jonas Folger και Eric Granado. Στην Moto2 οι Nico Terol και Jordi Torres θα οδηγούν την Suter μοτοσυκλέτα τους, ενώ στην μεγάλη κατηγορία οι αναβάτες του Aspar παραμένουν οι ίδιοι, οι οποίοι και είχαν καταφέρει δυνατά αποτελέσματα το 2012. Το δίδυμο, αποτελούμενο από τους Aleix Espargaro και Randy de Puniet, ήταν οι δυο κορυφαίοι CRT αναβάτες πέρυσι, ενώ και φέτος έχουν τον ίδιο στόχο, πάνω στην ART μοτοσυκλέτα τους. Οι οιωνοί είναι καλοί, μιας και οι δυο τους έχουν κυριαρχήσει στις χειμερινές δοκιμές, ελπίζοντας ότι αυτό θα συνεχίσουν να κάνουν και στους αγώνες του Πρωταθλήματος.

 

Ανεβαίνοντας στην σκηνή ο Jorge MartinezAspar, ευχαρίστησε τους χορηγούς για την συνεχιζόμενη υποστήριξή τους. Παράλληλα ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο της πόλης της Βαλένθια και τον Πρόεδρό του, Alfonso Rus, ο οποίος και έκλεισε την εκδήλωση με ένα σύντομο λόγο.  

 

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για το Κατάρ ο Vinales!

« Προηγούμενο άρθρο

Δυσκολίες για Spies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα