• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
2o MotoGP event 2013 στην Θεσσαλονίκη 
Στο café La Scala
Νέα 18/04/2013 - 12:16

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Το Motorsite.gr σε συνεργασία με λέσχες μοτοσυκλέτας της Θεσσαλονίκης διοργανώνει μία ακόμη ειδική εκδήλωση για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί την μετάδοση του Πρωταθλήματος MotoGP. 

Μετά από την μεγάλη επιτυχία της πρώτης συνάντησης όπου παρακολουθήσαμε τον συναρπαστικό αγώνα του Κατάρ 130 φανατικοί φίλοι των αγώνων μοτοσυκλέτας δημιουργώντας μια εκρηκτική ατμόσφαιρα (με την καλή έννοια), το ραντεβού μας ανανεώνεται για τον δεύτερο αγώνα που θα γίνει στο Ώστιν του Τέξας.

Η συνάντηση μας θα γίνει και πάλι στον χώρο του café La Scala στην Θεσσαλονίκη, όπου θα συναντηθούμε και να δούμε τον αγώνα όλοι μαζί, σε οθόνες LED, Hi Definition 50 & 55’’  το απόγευμα της Κυριακή 21 Απριλίου. 

Αυτή τη φορά μάλιστα με διορθωμένο το πρόβλημα ήχου που υπήρχε σε ένα μέρος της αίθουσας.

 

Όλοι περιμένουμε να δούμε το Valentino Rossi στον δεύτερο αγώνα μετά από την εντυπωσιακή εμφάνιση του στο Κατάρ. Ολοι θέλουμε να δούμε πως θα οδηγήσει ο Dani Pedrosa και κυρίως ο νεαρός Marc Marquez που κατέπληξε τους πάντες με τις επιδόσεις του στον πρώτο αγώνα! Και ο Lorenzo; Θα παραμείνει στην κορυφή;

Υπομονή μέχρι την Κυριακή……

 

Ωρες μετάδοσης:   

Λίγο μετά τις 6.30μμ θα ξεκινήσει η μετάδοση της κατηγορίας MOTO3 θα ακολουθήσει η MOTO2, ενώ στις 9.30μ.μ. θα αρχίσει η μεγάλη κατηγορία που όλοι περιμένουμε!

Η μετάδοση θα ολοκληρωθεί λίγο μετά τις 11.00 και φυσικά θα ακολουθήσει και κλήρωση πολλών δώρων στους παρευρισκόμενους, ενώ θα παραδοθούν και τα δώρα του πρώτου αγώνα.

 

Café La Scala AΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 159 (ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ) ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ 

Τιμή καφέ 2,5€  Μπύρα PEJA 2,5€

Όσοι θέλουν περισσότερες πληροφορίες, ή θέλουν να κάνουν κράτηση θέσεων (που είναι περιορισμένες) επικοινωνήστε μαζί μας στο info@motorsite.gr και στο 6944 284 274

 

Επόμενο άρθρο »

Yamaha Factory Racing Diaries

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Θα είμαι έτοιμος!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα