• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Να παραμείνουμε προσγειωμένοι
Στόχος μας να μαθαίνουμε και να τερματίζουμε κάθε αγώνα
Νέα 30/04/2013 - 18:04

Φρέσκος από την πρώτη του νίκη στο φετινό Πρωτάθλημα, στη δεύτερή του μόλις προσπάθεια, ο Marc Marquez πηγαίνει στην Ισπανία για να αγωνιστεί για πρώτη φορά (με MotoGP μοτοσυκλέτα) μέσα στην πατρίδα του. Ο 20χρονος αναβάτης θα πάρει θέση στη γραμμή εκκίνησης όντας στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, μια θέση που μοιράζεται με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Jorge Lorenzo.

 

"Το Σ/Κ στο Austin θα μου μείνει αξέχαστο!", σχολίασε ο νεαρότερος νικητής της μεγάλης κατηγορίας. "Τώρα πάμε στην Ευρώπη και είναι σημαντικό να παραμείνουμε προσγειωμένοι και σε εγρήγορση. Όλοι οι υπόλοιποι αναβάτες έχουν μεγαλύτερη εμπειρία από εμένα σ' αυτές τις πίστες και θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά. Ανυπομονώ να αγωνιστώ μπροστά στους Ισπανούς φιλάθλους για πρώτη φορά πάνω σε μοτοσυκλέτα MotoGP! Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και αν καταφέρουμε το βάθρο θα είναι τέλεια! Στόχος μας είναι να μαθαίνουμε και να τερματίζουμε κάθε αγώνα".

 

Θυμίζουμε ότι ο Marquez έχει ανέβει στο βάθρο και στους δυο - μέχρι στιγμής - αγώνες, επικρατώντας τόσο στο Κατάρ όσο και στο Austin του Dani Pedrosa, αλλά δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην Jerez ούτε στα 125cc ούτε στην Moto2.

 

Επόμενο άρθρο »

EXTREME TRACKDAY Πρωτομαγιά στα Μέγαρα

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πιο γρήγοροι στην Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα