• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Να παραμείνουμε ήρεμοι
Η σκέψη μας είναι στο Πρωτάθλημα
Νέα 01/05/2013 - 10:22

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Jorge Lorenzo υπογραμμίζει τη σημασία του να παραμείνουν ήρεμοι και να έχουν τη σκέψη τους στο Πρωτάθλημα, λίγες ώρες πριν την έναρξη του τρίτου γύρου στην Jerez της Ισπανίας. Εκεί, οι μάχες αναμένονται συγκλονιστικές ανάμεσα στον ίδιο, τον Marc Marquez, τον Dani Pedrosa αλλά και τον Valentino Rossi!

 

Στον τελευταίο αγώνα ο Lorenzo δεν ρίσκαρε να πιέσει παραπάνω και απλά ακολουθούσε τις δυο Honda μπροστά, για να ανέβει στο τρίτο σκαλί του βάθρου στο τέλος. Ωστόσο στην Ισπανία περιμένει τη μοτοσυκλέτα του να είναι πολύ πιο ανταγωνιστική. Ο ίδιος επιμένει να δηλώνει ότι πρέπει να συνεχίσει να αγωνίζεται με το μυαλό του στο Πρωτάθλημα, όμως είναι δεδομένο ότι για προσωπικούς του λόγους δεν θα είναι ικανοποιημένος με κάτι λιγότερο από τη νίκη, μέσα στην πίστα της πατρίδας του.

 

"Φτάνουμε στην Jerez, σε μια πίστα ιδιαίτερη για όλους τους Ισπανούς που αγωνίζονται στο Πρωτάθλημα και πάντα γεμάτη από πλήθος κόσμου!", τόνισε ο αναβάτης της Yamaha. "Πρέπει να παραμείνουμε ήρεμοι και να σκεφτόμαστε το Πρωτάθλημα. Υπό φυσιολογικές συνθήκες η Jerez είναι καλύτερη πίστα για τις Yamaha, αλλά ποτέ δεν ξέρεις ποια πίστα θα σου ταιριάξει περισσότερο με το επίπεδο των αναβατών που ανταγωνίζονται στο Πρωτάθλημα. Η Jerez είναι μικρότερη από το Austin και η ευθεία είναι αρκετά πιο σύντομη κι έτσι το μειονέκτημά μας θα είναι αντίστοιχα μικρότερο. Οι γρήγορες στροφές θα μας βοηθήσουν περισσότερο. H Jerez είναι από τις αγαπημένες μου πίστες και θα είμαστε σίγουρα ανταγωνιστικοί εκεί".

 

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι ο Ισπανός αναβάτης είχε τερματίσει δεύτερος, με διαφορά μικρότερη του δευτερολέπτου, από τον Casey Stoner, ενώ κρατά ακόμα το ρεκόρ του ταχύτερου γύρου και τον καλύτερο χρόνο κατατακτηρίων, από το 2008.

 

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Με κεκτημένη ταχύτητα

« Προηγούμενο άρθρο

Τα Paddock Girls της Τρίπολης

Χορηγοί